Všechny krajské fotbalové zápasy byly odloženy!

0

Kvůli nepříznivým podmínkám byly plošně odloženy všechny krajské fotbalové soutěže. Výjimkou jsou soutěže dospělých, kde si mohou kluby po vzájemné dohodě utkání odehrát v původním termínu. Ostatní zápasy budou přeloženy na nové termíny, které budou brzy oznámeny. 

Díky nepříznivému počasí se nebudou hrát fotbalová utkání ani ve Středočeském kraji. STK SKFS, se souhlasem VV SKFS, rozhodla o plošném odložení všech zápasů v soutěžích SKFS, včetně těch, které byly přeloženy na umělé trávy. Jak uvedl Tomáš Turek, "Dnes okolo 12 hodiny padlo rozhodnutí, kterému jsem se já osobně od začátku týdně bránil. Pod tíhou zhoršující se předpovědi počasí a desítek telefonátů od zástupců klubů, STK nakonec rozhodla plošně zrušit veškerá utkání ve Středočeském kraji."

Výjimkou jsou soutěže dospělých, kde si kluby mohou po vzájemné dohodě utkání odehrát v původním termínu. "Kdo toho budete chtít využít, provolejte se soupeřem a klidně toho využijte, bránit vám nebudeme." Vzkazuje STK SFKS.

Pokud se některé kluby dohodnou na odehrání zápasu v původním termínu, budeme Vás o tom informovat.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou