Rozehrál se Okresní pohár, pro výhry si došli favoriti

0

Agris cup se opět rozjel a první kolo je za námi. První 4 zápasy nám ukázaly vcelku jasné výsledku, Lysice ke svému utkání na půdě Skalice vůbec nenastoupily.

K prvnímu kolu nemusely nastoupit 4 týmy, které na své premiéry čekají až ve 2. kole. K nim se připojila čtveřice týmů, která si musela svoji cestu probojovat přes první kolo. To se odehrálo poslední červencový víkend, a výsledky byly vcelku jasné. Zde máte jejich přehled

 



Velké Opatovice 0 : 7 Knínice
                           (0 : 5)

Jednoznačně si pro výhru došly Knínice, které svoje umění ukázalo na hřišti v Opatovicích. Jasno bylo již po půlhodině hry, kdy na výsledkové tabuly svitl stav 0:2. První dvě branky si postupně připsal Ladislav Lajšner a Petr Palán. Do poločasu dokázal však Ladislav Lajšner završit hattrick a Lukáš Jurka potvrdil poločasovou demolici na 0:5. Druhý poločas jen potvrdil nadvládu Knínic. Lajšner dokázal dát svoji čtvrtou branku a pro svůj gól si došel i Michal Letfus. Na Knínice v druhém kole čeká Lipovec, se kterým se utká 18.8. na hřišti v Knínicích.



Drnovice 3 : 1 Lipůvka
               (1 : 0)

Jediné utkání týmů z Okresního přeboru dopadlo lépe pro Drnovice. První ostrý zápas nového trenéra Lipůvky tak nevyšel dle představ. První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl a po 45.minutách tak domácí vedli po brance Tesaře z 40. minuty 1:0. Do druhé půlky Lipůvka vyměnila brankáře a přišlo i na hráče v poli. Bohužel pro ně to byly Drnovice, kdo po brejku zvyšoval na 2:0. O pár minut později se po faulu na Bohatce pískala penalta, kterou bohužel Kovář neproměnil. A přišel trest. Další brejk a Tesař druhým gólem zvýšil na 3:0. V 75. minutě se opět po faulu na Bohatce kopala penalta. Tentokrát se k míči postavil kapitán Pospíšil a snížil na konečných 3:1. Drnovice díky výhře postoupily do dalšího kola, kde narazí na Vysočany. Již 3.8. se utkají v Drnovicích.

 

Vavřinec 1 : 11 Ráječko B
               (0 : 3)

Pro vysokou výhru si přišli hráči Ráječka, kteří na hřišti ve Vavřinci doslova rozstříleli domácí mužstvo. V prvním poločase hosté drželi míč a vytvářeli si šance, ze kterých dokázali proměnit 3 a tak do kabin šli s pohodlným náskokem. V druhém poločase na svůj výkon jen navázali, i přes jednu obdrženou branku si dokráčeli k velmi pohodlnému vítězství, kde se hattrickem blýskli hostující Sehnal a Ťoupek. Na Ráječko čeká 4.8. na domácí půdě druhé kolo proti Rudici.


Skalice 3 : 0 Lysice
              (K)

K zápasu Lysice nenastoupily a tak se Skalice po kontumaci posunula do dalšího kola. V neděli 4.8. přivíta Bořitov.

 



Svůj první zápas odehrála i Svitávka, která v prvním kole Krajského poháru přivítala Cetkovice

Svitávka 1 : 0 (p) Cetkovice
              (0 : 0)

Rozdíl dvou soutěží byl logicky znát. Hosté měli výrazně větší držení míče a tlačili. Avšak i svitávečtí fotbalisté byli nebezpeční a hrozili. V 72. minutě však přišel jeden ze zlomových momentů zápasu. Po dvou žlutých kartách viděl červenou hostující útočník Přikryl a za protesty chvíli poté také trenér Cetkovic Horák. I přes snahu obou celků však ve zbylých 20 minutách zápas gól nepřinesl a tak o postupujícím musely rozhodnout pokutové kopy. 
V pokutových kopech byli štastnější domácí, kteří zvítězili 4:3. Hrdinou se stal Martin Pavel, který chytl 4. kop a poslal svůj tým do výhody. Na hráče Svitávky v jejich historicky první účasti v Krajském poháru čeká Rájec-Jestřebí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou