FOTO: Začátek přípravy a vybraná společnost

0

Začínají nám přípravné zápasy před novou sezónou, první za sebou mají Vítkovice s Hlubinou. Hlubina do utkání vstoupila se spoustou změn, na zkoušku jsou v Hlubině mladí hráči Baníku, kteří nastupují i za reprezentaci v mládežnických kategoriích a z loňského kádru byli na hřišti jen 3-4 hráči. Vítkovice naopak nastoupily v sestavě s některými hráči úspěšného B týmu.

Vítkovicím vyšel skvěle úvod zápasu, když se už po minutě po dobré přihrávce z levé strany otevřel skóre Enebi. Hlubinským dělal problém přechod do útoku a také rychlé kontry afrických hráčů Vítkovic. Vítkovičtí docela brzy přidali další branku, z téměř totožné akce se prosadil Prince a zvýšil na 2:0. Hlubinští poté začali tahat nohy a výrazně nestíhali, z čehož pramenili další branky, když se prosadil Chýlek a Prince. Hlubinští dokázali jen jednou brankou Fonioka lehce upravili jinak nepřiznivé skóre a Vítkovice tudíž vyhrály 4:1. Nutno podoknout, že Hlubina je stále v přestavbě a potrvá než kádr bude kompletní. 

 

Utkání na Slovanu Ostrava navštívili také trenéři Baníku Ostrava a to Pavel Hapal, Josef Dvorník a Michal Šmarda. Kromě trenérů Baníku byl na utkání přítomen, také bývalý hráč Atletica Madrid a reprezentant Tomáš Ujfaluši.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou