Kdo čeká na Vřesinu v nové sezóně?

0

Vřesinští si budou chtít napravit reputaci, po nepříliš povedené uplynulé sezoně. Kteří soupeři na Vřesinu čekají a kdy se s nimi utkají? To si nyní můžete přečíst v článku!

 

 

Program Vřesiny

Věřňovice – Vřesina 11.8 17:00

Vřesina – Ostrava-Jih 18.8 15:00

Petřkovice – Vřesina 24.8 16:30

Vřesina – Rychvald 1.9 15:00

Koblov – Vřesina 7.9 16:00

Vřesina – Markvartovice 15.9 15:00

Záblatí – Vřesina 21.9 15:30

Vřesina – Darkovice 29.9 15:00

Hrabová – Vřesina 5.10 15:00

Vřesina – Hať 13.10 15:00

Vřesina – Petřvald 20.10 14:30

Hlubina B – Vřesina 27.10 14:30

Vřesina – Šilheřovice 4.11 14:00

 

 

Na úvod nováček skupiny B Věřňovice, který se přeřadil ze skupiny C, kde v uplynulém ročníku skončil na 11. místě.

 

Jako další soupeř na vřesinské čekají jižané, se kterými Vřesina v minulé sezoně dvakrát remizovala shodně 2:2.

 

Třetí soupeř pro Vřesinu budou Petřkovice, se kterými mají vřesinští ani né napůl dobrou bilanci, jelikož první utkání sice skončilo remízou 2:2, ale ke konci sezóny po zajímavé přestřelce nakonec vítězství brali petřkovičtí.

 

Úvodní zápas proti Rychvaldu v minulé sezoně nabídl jen jednu jedinou branku, díky které si Vřesina odvezla všechny body. Druhé utkání pak skončilo remízou 2:2.

 

Po Rychvaldu čeká na vřesinské další nováček a to tentokráte Koblov, který bude dle nás velmi nepříjemný a nevyzpytatelný soupeř.

 

Hned na to přivítá Vřesina doma Markvartovice, se kterými si zatím neví vůbec rady. V obou zápasech uplynulé sezóny nedokázali vřesinští vstřelit ani jednu branku a tak obě utkání s Markvartovicemi prohráli.

 

První zápas se Záblatím skončil krutou porážkou Vřesiny 7:3, ale ve druhém utkání vřesinští prohru svému soupeři vrátili a vyhráli 3:2.

 

Napůl dobrou bilanci mají vřesinští i s Darkovicemi, které na podzim porazili, ale darkovičtí na jaře svému soupeři porážku oplatili.

 

Na konec podzimu vřesinští remizovali s Hrabovou a následně hned první utkání jara čekal na tým Vřesiny stejný soupeř a i tentokráte se body dělily.

 

Na podzim si Vřesina odvezla z Hatě všechny body, ale na jaře to Hať dokázala svému soupeři vrátit, přestože některým lidem z Vřesiny bylo velmi hořko a k zápasu se raději nevyjadřovali.

 

Do třetice čeká Vřesinu nováček, který by mohl působit na oko něžně, ale může klidně potrápit a být velkým překvapením.

 

V podzimním utkání doma Vřesina porazila rezervu Hlubiny vysoko 8:2, ale hlubinští na domácí půdě svému soupeři tvrdé k.o vrátili a vyhráli 6:2.

 

Ve druhém domácím utkání vřesinští tvrdě narazili, když je Šilheřovice porazily 5:1. Na jaře však Šilheřovice svému soupeři nedokázaly dát ani jednu branku a tak vřesinští vyhráli 3:0.

 

 

 

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou