FOTO | Radnice slaví 100 let fotbalu a odehrály zápas s týmem legend: Na radnickém pažitu se proháněl Horváth, Fillo nebo hokejista Lev

0

Při příležitosti oslav 100 let fotbalu v Radnicích se od 11 hodin dopoledne odehrál zápas radnického Sokolu proti týmu legend. Kdo se objevil v týmu legend a jakým výsledkem utkání skončilo?

 

Radnickému týmu, který se za pár let dostal z 1.B třídy až do Krajského přeboru, se v sobotu dopoledne postavil tým legend, který sestavil rodák z nedalekých Břas, Václav Procházka.

 

Domácí Sokol rychle prohrával o dvě branky, když se dvakrát trefil, po dvou asistencích Patrika Ježka, bývalý hráč Viktorie Plzeň nebo Slavie Praha, Pavel Fořt. Na 3:0 pro výběr legend zvyšoval Ferénc Roth.

Domácím borcům se v první půli nepodařilo skórovat, to si však nahradili v půli druhé.

 

Celý zápas doprovázela dobrá nálada a to jak na hřišti, tak i mimo něj. Za tým legend nastoupili mimo jiné např. Pavel Horváth se synem Patrikem, hráči domažlické Jiskry Martin Fillo s, již zmíněným, Václavem Procházkou nebo hokejista Jakub Lev.

Zúčastnit se měli také Stanislav Tecl a Milan Škoda. Slávisté ale byli pozváni na jinou akci a přesun z Radnic by byl časově náročný.

 

 

Druhé dějství už bylo na góly o poznání bohatší. Radnice začaly stíhací jízdu dvěma rychlými brankami, kdy první vstřelil z penalty Jan Esterka, po něm následoval gól Jana Klíra.

Za hosty se pak prosadil také Michal Papadopulos - bývalý hráč londýnského Arsenalu, Bayeru Leverkusen nebo Baníku Ostrava.

Oba celky si góly v rychlém sledu vyměňovaly. V jednu chvíli radnický tým dokonce vedl, hosté ale opět skóre překlopili na svou stranu. Nejlepším střelcem zápasu se stal Jan Klír, který už fotbal aktivně, kvůli operaci kolene, nehraje. V tomto zápase se ale doktor radnického A-týmu blýskl hattrickem. Za domácí dále skórovali Jan Vaščák nebo Daniel Fencl, za legendy pak Patrikové Ježek a Horváth.

Zápas nakonec skončil divokou přestřelkou a remízou 7:7.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou