FOTO: Aritma získala do odvety čtyřgólový náskok

0

Ve středu 19. června 2024 se před čtyřmi stovkami diváků na hřišti Aritmy Praha v pražských Vokovicích odehrálo první utkání baráže o pražský přebor mezi třináctým týmem pražského přeboru Čechie Uhříněves a druhým týmem 1. A třídy, skupiny B, Aritma Praha B. Zápas přinesl jednoznačný výsledek 4:0 ve prospěch domácích, kteří tak udělali velký krok směrem k postupu.

Pod dohledem rozhodčího Tomáše Jakla se zápas od samého počátku vyvíjel jednoznačně ve prospěch domácí Aritmy. Již ve 23. minutě otevřel skóre Alex Thomas Trenkwitz, který proměnil svoji šanci a rozjásal domácí publikum. O pět minut později zvýšil na 2:0 Martin Bedrna, čímž Aritma Praha B získala pevnou kontrolu nad zápasem.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. V 62. minutě přidal třetí gól František Pavlovský, který využil chybu obrany Uhříněvsi a efektivně zakončil. Na konečných 4:0 zvýšil v 81. minutě Michal Havlíček. Bohužel 3 minuty před koncem viděl Alex Thomas Trenkwitz po druhé žluté kartě červenou a byl vyloučen, což byla jediná skvrna na jinak perfektním výkonu domácího týmu.

Trenér Aritmy Praha B, Josef Prokeš, byl po zápase nadmíru spokojený: "Zápas nám výsledkově vyšel přesně tak, jak jsme si přáli. Herně nám vyšel úplně stejně. Již od srazu bylo na celém mužstvu vidět, že to dnes chce uhrát za každou cenu, a dle toho k zápasu přistoupili. Od úvodních minut jsme byli aktivní a snažili se hrát to, co nás zdobilo po většinu sezóny. Naštěstí jsme to v dnešním zápase dokázali vyjádřit i gólově, kdy jsme se prosadili v každém poločase dvakrát, přičemž každý gól byl úplně jiný. Za dnešek patří klukům velké poděkování, ale stále máme před sebou odvetu, na kterou se musíme opět 100% připravit. Jediná kaňka je zbytečná červená karta."

Trenér Uhříněvsi Svoboda byl zklamaný ze zranění klíčového hráče: "Výsledek je jednoznačný a odpovídá složení týmů na hřišti. Nás hned v úvodu oslabilo zranění Martina Kovaříka, následně jsme dvakrát hloupě inkasovali. Ve druhé půli se pak soupeř ještě dvakrát krásně prosadil a rozhodl o naší vysoké prohře. Bohužel na nás v baráži vyšel soupeř, který výrazně překračuje kvality A třídy."

Odveta se hraje v sobotu 22. června od 10:30 v Uhříněvsi. Čechie Uhříněves bude mít domácí prostředí jako výhodu, ale bude muset předvést mimořádný výkon, aby dohnala čtyřgólové manko a udržela se v přeboru. Fanoušci se mohou těšit na další dramatický souboj, ve kterém se rozhodne o osudu obou týmů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou