Hodnocení sezóny Hajduku Lipník

0

Nyní vám přinášíme hodnocení sezóny Hajduku Lipník, která byla velice úspěšná. Tento celek skončil na konečném třetím místě, když ještě pár kol před koncem usiloval o postup do kraje

Hodnocení sezóny Muži.

 

Sezóna 2023/2024 byla pro nás po všech stránkách výborná. Cíle, které jsme si stanovili ohledně toho, jak chceme hrát, jak se chceme prezentovat, se nám podařilo splnit. Jako hlavní úspěch celého roku beru to, že se nám opravdu podařilo ve všech zápasech povětšinou dominovat, nikdo nás herně nepřehrál a ve všech zápasech jsme měli opravdu vysoké držení míče, což je pro náš mladý tým stěžejní, vzhledem k jejich rozvoji. Samozřejmě výsledkově, to ne vždy vyšlo, tak jak bychom očekávali, či jak by podle průběhu zápasu kdokoliv řekl. Na těchto drobnostech budeme muset pracovat v další sezóně, abychom naši herní převahu více a více dokázali přetavit právě v  celkový výsledek. Nicméně už jen to, že proti nám soupeři vždy přijedou bránit a hrát na protiútoky, značí o tom, jaký kus práce kluci udělali a že z naší hry mají soupeři povětšinou strach. Poslední velice důležitou věcí je, že se nám podařilo do týmu zapojovat hráče dorosteneckého věku a to konkrétně Křemenák 2005, Kučerňák 2006, Bárta 2007, Bašta 2006, kteří získali cenné zkušenosti z chlapského fotbalu, všichni se skvěle začlenili jak do našeho herního projevu, tak do kabiny.

 

Pár čísel ze statistik:

Průměrný věk celého týmu 21,25 let.

Vstřelených branek 74

Umístění: 3.místo

Nejvíce odehraných minut: Kutálek 2307

Průměrná docházka na trénink: 73% (14 hráčů)

Nejvyšší docházka: Žák ( 77 tréninků) 96%


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou