Áčko i béčko Pavlíkova se připravovalo tradičně společně

0

Zimní příprava v Pavlíkově se nesla v podobném, ba dokonce stejném duchu jako ta minulá. A-tým spolu s B-týmem jak trénovali, tak hráli přátelské zápasy. Udrží si okresní tým rezervu i do další sezony? To se teprve uvidí...

Stejně jako tomu bylo minulou zimní přípravu, tak i letos se připravovali hráči pavlíkovského áčka a béčka společně. Tréninky byly na programu dne od poloviny ledna a místem pro nabírání fyzické kondice byla rakovnická Sokolovna nebo rakovnické běžecké trasy, a to jak přes týden, tak i o víkend. Pavlíkov sehrál také několik přátelských zápasů, ve kterých změřil síly s Kryry, s Řevničovem, se Slabcemi nebo s Lány. O přátelském zápase s Lány jsme informovali ZDE.

 

Od 8. do 10. března se pavlíkovští hráči připravovali na soustředění v Blšanech, v rámci kterého sehráli přátelský zápas s Vroutkem. Jako generálka pak byl přípravný duel s Lišany. A s jakým cílem šel tento celek do jara? Jisté je jedno, klidnější postavení ve středu tabulky by mu rozhodně slušelo. K tomu může pomoci František Kalaš, který se, zdá se, v Pavlíkově usadil. Nebo také navrátilec Jan Jiroušek, kterému angažmá v Pustovětech zřejmě moc nesedlo.

 

Zimní příprava může být sebelepší, ale důležité je pak představení v mistrovském zápase. I když to mohlo být herně lepší, tak musí být Pavlíkov s těsným vítězstvím nad Janovem spokojený. První jarní vítězství pavlíkovského celku si můžete připomenout TADY. Jak úspěšná ale bude jarní část, to ukážou nadcházející zápasy. Jedna vlaštovka jaro nedělá...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou