Lužná jde za záchranou s novým trenérem, tým přebírá Josef Andrlík!

0

Lužná byla zvyklá hrát na opačně straně tabulky, než kde se po podzimní části nachází. Týmu se nedařilo a tomu také odpovídá bodový zisk. Na Spartě si moc dobře uvědomují, jak je jarní část důležitá. Blíží se reorganizace I.B tříd a každý bod bude velmi důležitý. A to si v Lužné moc dobře uvědomují, a tak vlétne Sparta do jara s novým koučem!

„Zimní příprava u nás vlastně probíhala kromě Vánočních svátků nepřetržitě. Využívali jsme hlavně stále ještě novou tělocvičnu v naší ZŠ a když už počasí dovolilo, tak náš areál na hřišti. Trénovalo se společně s týmem dorostu, a to napomohlo velmi slušným počtům na tréninku. Zvolili jsme menší počet přípravných utkání, a to vlastně pouze dvě. Proti Lišanům, které jsme porazili 2:1 a modelové utkání právě s naším dorostem, shrnul zimní přípravu luženský předseda Adam Špička. Zápas s Lišany si můžete připomenout v galerii ZDE.

 

Změny v kádru Lužné? Tou největší je změna na pozici trenéra. Právě bývalý trenér Adam Špička bude v roli předsedy klubu a svou trenérskou židli přenechá Josefu Andrlíkovi. „Jsme rádi, že se nám podařilo domluvit s Pepou Andrlíkem, který to u nás díky dlouhodobému působení u dorostu velmi dobře zná. Pepa je výborný trenér se spousty zkušeností. Věříme, že dá týmu nový impuls, vrátí nás v tabulce tam, kam kvalitou určitě patříme, a budeme předvádět pěkný fotbal, pochvaluje si změnu luženský předseda.

 

Další změnou v kádru je návrat Petra Mezeie, který se vrací z hostování z SK Rakovník. „Za návrat Petra Mezeie jsme určitě rádi, ale u něj bude záležet, jak na tom bude zdravotně. Cíl do jara je dneska už jednoznačný - záchrana. I díky reorganizaci I.B tříd stále nevíme, kolik týmů bude sestupovat, proto se co nejdříve budeme chtít dostat v tabulce do klidného středu a hrát náš fotbal. K tomu nám určitě pomůže, když budeme zvládat domácí zápasy. V tomhle nám určitě nahrává los, kde máme týmy v tabulce kolem sebe právě doma, nastínil příslib úspěšného jara Adam Špička.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou