Cíle Baníku Lubná jsou jasné - pořád vyhrávat!

0

První místo a náskok dvou bodů na druhý Tatran, to je lubenský podzim. Spokojenost, ale zdaleka nemají svěřenci Jiřího Týče hotovo. Čeká je ještě jednou ta samá fuška, na konci které je vidina vítězství v soutěži. A ve hře je také okresní double, o který se bude chtít Baník také porvat. Podaří se mu to?

„Zimní příprava začala posledním týdnem v lednu a scházeli jsme se třikrát týdně. Využívali jsme jako plno jiných mužstev tratě v Rakovníku kolem potoka a populární schody u vlakového nádraží, tělocvičnu v Lubné a terény kolem lubenského hřiště. S docházkou to je v dnešní době vzhledem k pracovnímu vytížení všech složité, takže do mých představ hodně daleko, ale tak to prostě je, uvedl na začátek lubenský kouč Jirka Týče.

 

Lubná má velmi kvalitní kádr, i tak je ve hře možnost dalšího posílení. A koho? To si nechal lubenský trenér zatím pro sebe. Jisté je, že tým opouští Jaroslav Bařtipán, který se po zranění přesouvá do Šanova. Lubná se v přípravě představila na úvod v Kryrech, kde měla zápas velmi dobře připravený (1:4), ale po závěrečném hvizdu se radovali domácí (5:4). Další duel rozdílných poločasů byl k vidění na umělce Tatranu, kde Baník druhou půli pálil ostrými a zvítězil 8:2 (0:1). Tento zápas si můžete připomenout TADY.

 

Na úvod jara čekají Lubnou na domácím hřišti Mšecké Žehrovice. Generálku na toto utkání sehrál Baník proti dorostu SK Rakovník U19, který podzimního mistra prověřil a s mladíky uhrál remizu 3:3. A jaké jsou plány lubenského trenéra na jarní část? „Cíle pro jaro jsou pro mě jasné. Já chci jen vyhrávat a fotbalem bavit všechny, které fotbal v Lubné zajímá. Přezimovali jsme na prvním místě soutěže, jsme ve hře v poháru, takže velká výzva pro nás všechny, neskrývá ambice velezkušený kouč.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou