FOTO: Jesenice do jara vlétne se zvučnou posilou!

0

S podzimní částí nemůže panovat v Jesenici spokojenost. Třetí příčka od konce není umístěním, se kterým by se tento tým mohl spokojit. Cíl do jara je tedy jasný - záchrana. A právě k té by mohla pomoci velmi zvučná posila!

Jesenice neponechala v rámci zimní přípravy vůbec nic náhodě a na jarní část se velmi dobře připravila. Důkazem toho je několik přátelských zápasů, ve kterých Jeseničtí urvali vítězství s Kožlany (Plzeň-sever, III. třída), těsně prohráli se Šanovem a hodně je prověřil duel s Lány (I.B třída skup. A), na které nestačili v poměru 1:5.

 

„Zimní příprava odstartovala na konci ledna, kdy jsme chodili dvakrát týdně a jednou o víkend v Jesenici. Odehráli jsme přátelské zápasy s Kožlany, se Šanovem a s Lány. Na začátku března jsme byli po dobu čtyř dní na soustředění v Žinkovech, kde jsme hodně potrénovali. Naším hlavním cílem je záchrana a zabudování některých hráčů do týmu, shrnul průběh zimní přípravy kapitán Petr John.

 

Jesenický matador nám také prozradil jména dvou příchozích hráčů. Do kádru Jesenice se vrátil Petr Pošta z Lužné a největší přestupovou bombou je příchod Jakuba Vávry ze Senomat, který by měl týmu pomoci k záchraně. Uvidíme, jak to Jesenici pošlape, každopádně po nepovedeném podzimu má co napravovat. Jako první změří své síly na domácím hřišti právě s Berany.

 

Galerie z utkání s Lány v podání věrného fotografa Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou