Chotíkov začíná přípravu později, na jaro se hlásí uzdravení marodi

0

Chotíkov v nové sezóně tápas zejména po střelecké stránce. I když moc branek nedostával, v útoku chyběl třicetigólový střelec Lopata, který si vždy dokázal najít ten správný prostor. Jak to vypadá na jaro? Bude už zdravotně ready? A co ostatní marodi?

Chotíkov oproti jiným týmům v soutěži začíná tradičně pod vedením Petra Kučery později, odpočinek je důležitý. "Začínáme společně 1. února, individuálně začínáme o týden dříve a kluci mají za úkol odběhat určitý počet kilometrů v aplikaci," prozradil začátek startu dosud hrající trenér Chotíkova. "Vzhledem k tomu, že začínáme pozdě, tak trénovat budeme v únoru třikrát týdně. Dvakrát máme umělku a jednou týdně fitko, kde pojedeme kruháče," doplnil Kučera s vědomím, že dá svěřencům zabrat.

 

Soustředění a tmelení party nesmí u druhého celku loňské sezóny chybět. Proběhne od 8. do 11. února na Špičáku. "Zde využijeme běžky a halu, takže standardní průběh přípravy jako v posledních letech," doplnil.

 

Na soustředění ale hráči nepojedou ve složení, ve kterém končili podzim. "Bohužel se rozhodl pro novou výzvu Broňa Buchta, který u nás odkroutil půl svojí kariéry, bude nám chybět nejenom na hřišti," prozradil Kučera. Další odchody pak neplánuje a přeje si, aby ho nikdo nepřekvapil.

 

"Kádr máme široký, takže směrem dovnitř se snad vrátí hlavně marodi," připomíná trenér zejména Svobodu, Kuhajdu a Lopatu, kteří by mohli být na první zápas připraveni "a v laufu". "Jednáme jen s jedním mladým klukem," doplnil zatím bez upřesnění a podotkl s úsměvem, že realizační tým má fantastický, takže ten změny nepotřebuje.

 

A přípravné zápasy? Ty jsou v plánu celkem čtyři a pohárová generálka:

4. února  |  SK Slovan Plzeň 1910 (1.A třída)

11. února  |  FC Švihov (1.B třída sk. B)

17. února  |  TJ Keramika Chlumčany (1.A třída)

25. února  |  TJ Sokol Losiná (1.B třída sk. B)

1. března  |  TJ Tatran Chodov (1.B třída sk. A) - Pohár PKFS

 

A přání do jara? "Udělat co nejvíc bodů, dát co nejvíc gólů a mít z fotbalu radost. Těšíme se na legendární výlet vlakem do Nýrska a předpokládám obrovskou dokopnou, protože se chystají na léto nějaké větší změny," nastínil Petr Kučera s tajemným nádechem, že se něco chystá. A jde mu jen o soutěž? Tentokrát zřejmě ne a tedy konkrétnější cíl? "Nechci úplně zatratit pohárovou soutěž a v tabulce chceme skončit do pětky," zakončil trenér Chotíkova.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou