PREVIEW víkendových zápasů 13. kola 1.A třídy sk. B Olomouckého kraje

0

Už zítra začíná další kolo souteže. V sobotu nás čekají tři utkání. Rovnou dvě jsou mezi sousedy v tabulce, ale na opačných koncích. Třetí Hlubočky vyzvou čtvrtý Beňov. Poté se můžeme těšit na souboj o záchranu mezi Kralicemi a Lipníkem. V neděli jsou na programu další čtyři utkání. Podívejte se na co všechno se můžete o víkendu těšit.

SK Bělkovice-Lašťany – SK Chválkovice (28.10.2023)

Do trápících se Bělkovic v sobotu dorazí Chválkovice. Jedenáctý tým tabulky by jistě rád po dlouhé době slavil tři body, ale v sobotu favoritem určitě Bělkovice nejsou. Hosté minulé kolo dali osm gólů Slavonínu a na tenhle výkon budou chtít navázat i v sobotu.

 

FC Kralice na Hané – FK Spartak Lipník nad Bečvou (28.10.2023)

V sobotu nás čeká zápas posledního s předposledním. Velmi důležité utkání pro oba týmy. Obě mužstva mají stejně bodu. Kralice mají výhodu domácího prostředí, ve kterém ale ještě letos nevyhráli a můžou to v sobotu změnit. Jediné, co je před duelem jasné, je to že kdo vyhraje lehce se vzdálí poslednímu místu.

 

FK Hlubočky – FC Beňov (28.10.2023)

Do Hluboček v sobotu zavítají hráči Beňova. Souboj třetího týmu se čtvrtým. V zápase jsou lehčím favoritem domácí, kteří mají v tabulce o sedm bodů více. Jenže na domácím hřišti už letos dvakrát ztratili, ale naopak dokázali obrat o všechny body Chválkovice. Hostům z Beňova se poslední dva zápasy daří a do Hluboček se jedou poprat o další tři body.

 

FK Nové Sady B – FC Želatovice B (29.10.2023)

Do Nových Sadů přijedou ve formě hrající hosté z Želatovic. Hosté z posledních čtyř zápasů získali plný počet bodů. Domácí mají z posledních čtyř zápasů dvě výhry a vždy na domácím hřišti. Domácí celek může být doplněný o hráče A-týmu, který hraje v sobotu. Naopak hostující A-tým hraje taktéž v neděli.

 

TJ Sokol Slavonín – TJ SOKOL OPATOVICE (29.10.2023)

Souboj dvou mužstev, které minulé kolo prohráli své zápasy vysoko. Obě mužstva budou chtít minulé kolo odčinit. V utkání jsou větším favoritem hosté, kteří jsou na pátém místě v tabulce. Slavonín se nachází na desáté příčce.

 

 FK Velká Bystřice – FC Sigma Hodolany (29.10.2023)

K prvnímu celku tabulky zavítají Hodolany. Favoritem v zápase jsou jasně domácí, kteří letos ztratili body pouze za remízu s Chválkovicemi. Hosté v posledním zápase dokázali porazit Nové Sady B. Do Velké Bystřice se jedou zkusit porvat o nějaké body, ale nic lehkého hosty nečeká.

 

SK Slatinice – TJ Sokol Kovalovice (29.10.2023)

Do Slatinice dorazí hosté z Kovalovic. Hostům se letos daří výrazně lépe na domácím hřišti než na hřištích soupeřů, kde se jim letos ještě vyhrát nepodařilo. Naopak Slatinice letos doma dokázali vyhrát pouze jednou. Kovalovice budou navíc postrádat brankáře Víta, který dostal v minulém kole červenou kartu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou