PREVIEW víkendových zápasů 5. kola 1.A třídy sk. B Olomouckého kraj

0

Zítra začíná 5. kolo 1.A Třídy sk. B Olomouckého kraje. Podívejte se, jaké zápasy nás tenhle víkend čekají!

 

FK Spartak Lipník nad Bečvou – SK Chválkovice

V minulém kole si domácí Lipník připsal první body do tabulky. Tento víkend domácí nečeká nic lehkého, hostí druhý tým tabulky Chválkovice, které zatím neztratily žádný bod a mají skóre 19:2.

 

FC Kralice na Hané – SK Slatinice

Kralicím se sice už v minulém kole povedlo lehce stabilizovat kádr, ovšem na body to nestačilo a stále jsou na chvostu tabulky bez bodů. Hosté ze Slatinice jedou do Kralic pro tři body a připsat si druhou výhru v sezóně.

 

FK Nové Sady B – TJ Sokol Slavonín

Čeká nás souboj sousedů v tabulce z Olomouce. V minulém zápase Nové Sady v domácím prostředí trápilo zakončení, které budou chtít rozhodně změnit. Hosté se výhrou můžou dostat do top trojky soutěže, ale nečeká je nic jednoduchého.

 

FK Velká Bystřice – FK Hlubočky

Velkou Bystřici čeká první těžká zkouška, a to hosté z Hluboček. Třetí tým tabulky z Hluboček ztrácí na první Bystřici dva body. Domácí stále po třech kolech neinkasovali a mají skóre 23:0. To se ovšem po tomhle víkendu může změnit.

 

TJ Sokol Kovalovice – TJ SOKOL OPATOVICE

Domácí budou chtít v domácím prostředí odčinit vysokou porážku z minulého víkendu. V cestě jim stojí nováček z Opatovic, který si určitě bude chtít připsat další body do tabulky, a proto domácí nečeká nic jednoduchého.

 

FC Beňov – FC Želatovice B

Oba týmy si minulý víkend připsaly první body. Domácí Beňov za remízu v Opatovicích a hosté ze Želatovic, za výhru doma proti Kralicím. Oba týmy budou chtít na první body navázat. Čeká nás zajímavý zápas.

 

FC Sigma Hodolany – SK Bělkovice-Lašťany

Jestli mají v něčem Hodolany výhodu, tak je to určitě jejich domácí prostředí. Proti Bělkovicím je opět budou hnát dopředu jejich skvělý fanoušci. Hosté měli dobrý vstup do sezóny, ale od té doby obě utkání prohráli. Tento víkend je ovšem nečeká nic lehkého a budou mít těžké bodovat.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou