PREVIEW víkendových zápasů 2. kola 1.A třídy sk. B Olomouckého kraje

0

Je pátek a již zítra začíná další kolo 1.A třídy. Pojďte se podívat jaké zápasy nás o víkendu čekají.

 

FK Spartak Lipník nad Bečvou – TJ Sokol Slavonín

 Lipník čeká první domácí utkání. Minulý víkend prohráli s Hlubočkami vysoko 7:2, před domácími fanoušky by si určitě rádi spravili chuť. Slavonín naopak bude chtít navázat na domácí výhru a odvez si domů 3 body.

 

FK Nové Sady B – SK Slatinice

Nové Sady minulý víkend s dorostenci v sestavě rozstřílely Kralice 8:1, na což budou chtít navázat i doma. Slatinice byla doma první poločas proti Hodolanům lepší, ovšem druhý poločas už takový nebyl a prohráli doma 3:1.Do Nových Sadů se jedou poprat o první body do tabulky.

 

FK Opatovice-Všechovice – FC Želatovice B

Nováček z Opatovic minulý víkend prohrál těšně 1:0, ale i přes výsledek si vysloužili chválu trenéra soupeře za dobrý výkon a doma si jdou pro první body v sezóně. Naopak Želatovice v minulém zápase dostaly 7 gólů od Bystřice a nepodaly dobrý výkon. Pokud chtějí získat první body budou muset přidat.

 

FC Sigma Hodolany – FK Hlubočky

Hodolany čeká první domácí utkání. První zápas venku zvládly, a i díky dobrým střídáním si odvezly 3 body. V domácím prostředí je požene určitě skvělá atmosféra, kterou budou potřebovat, aby porazily silné Hlubočky. Ty minulý víkend doma daly 7 gólů Lipníku. Tento víkend je ovšem čeká úplně jiný zápas.

 

FK Velká Bystřice – FC Kralice na Hané

Souboj týmů, které byly minulý víkend u dvou vysokých výsledku. Bystřice dala 7 gólů Želatovicím, naopak Kralice dostaly 8 gólů od Nových Sadů. Bude zajímavé sledovat, jestli Bystřice bude pokračovat ve stejném tempu anebo jestli se Kralice dokážou oklepat a získat první body do tabulky.

 

TJ Sokol Kovalovice – SK Bělkovice-Lašťany

Kovalovice po prvním poločase ve Slavoníně vedly 1:0, ovšem nezvládly vstup do druhé půle a během dvou minut prohrávali 2:1. V prvním domácím zápase budou chtít navázat na první půli a získat první body. Naopak Bělkovice-Lašťany doma zvládly utkání s Beňovem a do Kovalovic jedou tuhle výhru potvrdit a přidat další 3 body do tabulky.

 

FC Beňov – SK Chválkovice

Beňov čeká první domácí zápas a rád by získal první 3 body do tabulky. To se jim budou snažit překazit Chválkovice, které minulý víkend porazily Opatovice a do Beňova jedou pro další body do tabulky

 

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou