Nová sezóna okresního přeboru je již za dveřmi - představení účastníků - SK Beskyd Čeladná z.s.

0

V novém ročníku okresního přeboru se představí znovu 16 týmů - Čeladná

Nová Čeladná i tak by se dal nazvat tento klub. Klub který pár let zpět mířil vysoko a okukoval přední příčky v krajském přeboru. Ovšm pak po nevydařené sezóně tým spadnul do 1A třídy a zde se úplně rozpadl a odhlásil ze soutěže. Kde za znovu zrozením týmu a novém startu v okresním přeboru stojí parta místních nadšenců.

 

Hodnocení tedy né jenom letní přípravy z Čeladné:,, Na úvod bych chtěl říct, že nejsme ta Čeladná z 1A třídy. Vlastně krom názvu a zázemí je vše nové. Noví hráči, nová filozofie, nové ambice a hlavně jsme skvělá parta!

 

Přípravu na sezónu jsme začali 17.7.2023 a trénujeme 2x týdně. Na trénink se nás schází okolo 20 ti hráčů. Soustředíme se na základní fotbalové schopnosti a fyzičku. Vše se snažíme dělat s balónem. Tréninky vede náš nejzkušenější borec Pavel Vašíček. Jsme tým složený z bývalých fotbalistů, fotbalistů kteří hráli jinde a taky z těch, kteří fotbal závodně nikdy nehráli. Máme jak straší zkušené borce, tak střední generaci hráčů a taky dravé mladíky. To by mohla být v soutěži naše výhoda.

 

Naše cíle zatím nemůžu úplně přesně říct. Sami jsme zvědaví, jak se nám bude dařit a jak budeme hrát v porovnání s ostatními kluby. Chceme však hrát rychlý, hezký a účelový fotbal. Rozhodně nechceme jen odkopávat balony a děj se vůle boží. Z našeho okolí a z fanoušků cítíme velkou podporu a očekávání. Chceme, aby na náš fotbal chodili rádi a ocenili to, co jsme vytvořili. To hlavní je, že jsme kluci z Čeladne a blízkého okolí. Fotbal milujeme chceme ho dělat ze srdce. Těšíme se na derby, kde chceme přilákat spousty fanoušků. Doufám, že třeba zápas s Pržnem bude nadstandardní. Soupeři z Třinecka jsou pro nás velkou neznámou. Ale ke každému zápasu chceme přistoupit zodpovědné a budeme chtít uhrát dobrý výsledek.

 

Závěrem chci všem popřát hodně štěstí do sezóny. Hlavně bez vážných zranění.´´

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou