Představujeme nováčky I.B třídy skupiny B

0

Dnes vám představíme dva nové týmy, které od podzimu budou působit v I.B třídě skupině B. Prvním bude vítěz okresního přeboru Rychnov nad Kněžnou B a druhým bude TJ Lokomotiva Hradec Králové, která sestoupila z I.A třídy.

Nováčkem I.B třídy skupiny B bude rezerva Rychnova nad Kněžnou, která suveréním způsobem ovládla II. třídu v rychnovském okrese se 65-ti body a skórem 98:15. Obrany soupeřů si budou muset dát pozor na rychnovského snajpra Jakuba Jedlinského, který v uplynulé sezóně nasázel 31 gólů!

 

Cíle pro sezónu a současnou situaci týmu nám popsal trenér Jakub Jedlinský: "Cílem je hrát důstojnou roli v soutěži, zapojit mladé a hlavně soutěž udržet. V Rychnově jsme jeden tým a vždycky počítáme hráče dohromady. Hodně doplňujeme z dorostu a letos tomu nebude jinak, možná víc než doposud. Nicméně pro letošek spíše neobvykle přišli výhradně do "béčka" Miroslav Pups (odchovanec, navrátilec z Kostelce nad Orlicí), Martin Stodůlka (Černíkovice) a Filip Čaban (Labuť Rychnov nad Kněžnou)." 

 

Rychnov v průběhu přípravy odehrál dvě přípravné utkání. Nejprve prohrál s Žamberkem 2:3 a poté porazil České Meziříčí 7:2.

 

Druhým nováčkem je Lokomotiva Hradec Králové, která sestoupila z I.A třídy. Ovšem pro novou sezónu velmi dobře posílila. Do týmu přišel Karel Krejčík, který má zkušenosti i z divizním fotbalem, když naposledy působil v FK Náchod. Další velmi zajímavou posilou je útočník Martin Valášek, který do "Lokády" přestoupil ze Solniice. V novém týmu se uvedl parádně, když se v předkole poháru dokázal dvakrát gólově prosadit. Dalšími posilami je mladý technický hráč Filip Zámečník z FK Náchod a Oldřich Filipi, který se vrací po hostování v Lípě.

 

Jak hodnotí současnou situaci v Lokomotivě a jaké jsou její cíle pro následující sezónu? "Po pádu do 1.B třídy řešíme hlavně personální otázky. Řada hráčů náš klub opustila. O to víc si vážíme těch co se k situaci postavili čelem, odmítli nabídky a i nadále budou bojovat za Lokomotivu. Podařilo se nám dotáhnout několik přestupů a na dalších posilách intenzivně pracujeme. Cílem je stabilizovat kádr a hrát v popředí tabulky."

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou