Krajský fotbal je zpět!

0

Letní pauza skončila a hráči týmů působících v krajských soutěžích se vrátili na fotbalový pažit. Podzimní část sezóny odstartovalo předkolo Poháru hejtmana mužů!

Uplynulý víkend nabídl celkem 18 zápasů ve kterých změřily síly tým od I.B tříd po účastníky krajského přeboru. První zápas se odehrál v Opočně, kde domácí tým, kterému se na jaře vůbec nedařilo a do posledních kol bojoval o záchranu přivítal nováčka I.B třídy skupiny B TJ Lokomotivu Hradec Králové, která spadla z I.A třídy. V tomto utkání se radoval z výhry domácí tým, který byl úspěšnější v penaltách.

 

Ve zbylých sobotních zápasech se z výher většinou radovali favorité. Nejvyšší výhru si připsaly Hořice, které doma deklasovaly nováčka I.B třídy skupiny A TJ Jiskru Kocbeře 9:0. Na vysoké výhře měly velký podíl bratři Drozdové a Jiří Šedivý, který si stejně jako Pavel Drozd připsal hattrick. Vysokou výhru si připsala i Železnice, která dokázala vyhrát ve Staré Pace 7:0, hattrick vstřelil Jan Kypr, který ho zvládl už za první poločas. Roli favorita nepotvrdilo Nové Město nad Metují, které prohrálo zápas na horké půdě v Meziměstí a také Třebechovice, které prohrály v Černilově 2:4. Za domácí se třikrát prosadil teprve osmnáctilerý Ondřej Petrikovič. V dobrém světle se ukázal i další nováček krajských soutěží TJ Slavoj Teplice nad Metují, který si doma dokázal poradit s Broumovem a zvítězil 2:1.

 

Za zmínku určitě stojí i zápas Javornice s Českým Meziříčím, kdy domácí potvrdily svoji domácí sílu a zvítězily 3:1. V rámci výběru vstupného se vybralo 9 340 Kč, které domácí tým zaokrouhlil na 10 000 Kč. Tyto peníze následně byly zaslány voděradským fotbalistům, kteří pilně pracují na obnově svých kabin po letním požáru.

 

Góly padaly i v neděli, kdy Kopidlno dokázalo vyhrát na hřišti Předměřic 5:1. Stejným poměrem si poradili i Nepolisy se Sobotkou. Velké drama mohli vidět diváci v Dolní Kalné, kde hostující Kunčice vedli již ve 28. minutě 2:0, poté ale domácí vrátil do hry Lukáš Kalenský, který čistým hattrickem otočil stav zápasu na 3:2 pro domácí a v 66. minutě přidal ještě čtvrtou branku, díky které Dolní Kalná zvítězila 5:4. Gólové hody byly k vidění i ve Zdelově, kde domácím Stěžery uštědřily porážku 9:3. Za hosty se třikrát prosadil Jáchym Tuček a Petr Halberštát.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou