Bohumín čeká velká obměna kádru

0

Získali jsme informace o odchodech z kádru Bohumína....

Fanoušci Bosporu se budou muset učit nová jména hráčů, kteří v nadcházející sezóně budou oblékat bohumínský dres, vedení klubu se totiž spolu s realizačním týmem pustilo do opravdu citelného řezu hráčským kádrem. Nové tváře představíme brzy, nyní ale přinášíme výčet borců, jež už dál za parkem pokračovat nebudou. Obměna týmu se dotkla především některých zkušených fotbalistů.V Bohumíně končí Milan Halaška. Nejlepší střelec poslední sezóny už cítil, že rvát se dál ve čtvrté nejvyšší soutěži s mladými a nabuzenými stopery, je v 35 letech čím dál složitější, a tak se po dohodě s klubem rozhodl posílit tým nováčka krajského přeboru SK Kravaře. Hodně štěstí „Hali“, a díky!Divizní kariéru uzavřel i kapitán Roman Košťál. Dlouhé roky patřil mezi klíčové obránce Bosporu, ale v posledních měsících jej často sužovala vleklá zranění, a tak jeho angažmá v Bohumíně plynulo zvolna ke svému konci. Přesto v 36 letech ještě „Koště“ v závěru minulé sezóny mužstvu pomohl. Kam povedou jeho další kroky, to ještě jisté není. Přesto – díky, kapitáne!V záložní řadě Bosporu už nebude nastupovat ani brzy třicetiletý Dominik Palej. Přestože byl vždy výtečně fyzicky připraven, tak trenér Martin Špička už viděl další fungování týmu bez něj. „Domino“ nezůstal bez angažmá dlouho, v civilu kondičního trenéra si do svého týmu po sestupu ze třetí ligy přivábil celek MFK Vítkovice. Díky za věrné služby a hodně štěstí!S největší pravděpodobností nebude dál v Bosporu pokračovat ani Jan Klejnot. Do divize totiž z kraje postoupil také FC Vratimov, kterému „šéfuje“ jeho otec. Dá se tušit, že jeho další kroky povedou tímto směrem. Také „Klejnymu“ přejeme hodně štěstí na další štaci, a třeba se nevidíme naposledy…Bohužel nebude bohumínský dres v nacházející sezóně oblékat ani Marek Neumann, který se přišel v průběhu jara rozehrát po zranění z třetiligového Hlučína. Ukázal, že pořád má na vyšší soutěž, a tak na podzim pravděpodobně posílí MFK Frýdek-Místek, účastníka MSFL.Bohužel kvůli vysoké pracovní vytíženosti není schopen hrát fotbal na úrovni čtvrté ligy ani zadák Jan Stošek, tak snad alespoň bude dál dbát na bezpečí v bohumínských ulicích jako policista… „Stoša“ má mít namířeno zřejmě do Slovanu Záblatí, přejeme hodně štěstí, a hlavně spoustu chycených lumpů!

„Hráčům bych moc rád poděkoval za služby, které v Bosporu odváděli. Některá loučení byla hodně emotivní, oboustranně. Doufám, že budeme moci se rozloučit ještě i před podzimními domácími zápasy přímo před tribunou osobně,“ řekl předseda FK Bospor Bohumín Lukáš Fluxa.

A nástupci? Na těch se usilovně pracuje. Na nová jména se můžete snad těšit už brzy…


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou