Moravan se tři kola před koncem rozhodl odvolat trenéra Volfa

0

Ledničtí fotbalisté stále nejsou v krajském přeboru zachráněni, špatné jarní výsledky vyústily k ukončení spolupráce s trenérem Milanem Volfem.

"Po vzájemné dohodě byla ukončena spolupráce mezi Moravanem Lednice a trenérem Milanem Volfem. Tímto trenérovi za klub děkuji za jeho práci a přístup. Nesmazatelně se zapsal do historie klubu postupem do Krajského přeboru.

Hlavním trenérem mužstva do konce jarní části sezóny byl jmenován Miroslav Fobl. Trenérovi Foblovi přeji, ať mužstvo dobře připraví a nažhaví už na nejbližší zápas, kterým je nedělní derby s Mutěnicemi. Kamil Kasala, předseda"

Své odvolání okomentoval i Milan Volf:
Ukončení spolupráce tři kola před koncem soutěže je logickým vyústěním špatných výsledků, jelikož ještě nejsme zachráněni. Budu navždy vzpomínat na postup do krajského přeboru a slušný podzim. Přeji klubu, aby se v soutěži zachránil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou