Finále Okresního poháru je minulostí

0

Ve středu 24. května se uskutečnil finálový zápas Okresního poháru. Na neutrální půdě ve Sloupnici na sebe narazili, Choceňká rezerva a FK Mistrovice. Utkání se hrálo na perfektně připraveném trávníku. Jen ty góly trochu chyběli.

V prvním poločase drželi více míč na svých kopačkách Chocenští fotbalisté. A byli to právě oni, kteří více ohrožovali branku Václavka. Mistrovicím se nedařila kombinace a finalní přihrávka, a proto se k zakončení moc nedostali. Až na jednu střelu Stejskala D. ze střední vzdálenosti. S tou si ale, brankář Chocně Krátký poradil a vyrazil na roh. Byli to ale hráči z Chocně, kteří více drželi míč na půlce Mistrovic a neustále ohrožovali Václavkovu branku. Ani do jedné branky v prvním poločase gól nepadl, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu se hra mírně vyrovnala. Ale byla to Choceňská rezerva, která si připsala první trefu. Když po střele Šabaty v 52. minutě se míč odrazil od tyče Václavkovi branky a u míče byl nejrychleji Kulhánek, který poslal Choceň do vedení. 1:0 Mistrovice rozhodně zbraně nezkládali. A i přes velkou ztrátu míče si dokázali vytvořit brankové přiležitosti. V 75. minutě Choceňský obránce zahrál ve svém pokutovém území rukou. Rozhodčí Pinkava zůstal ale v klidu. Do konce zápasu vrhli Mistrovice všechny síly do útoku. Vyrovnávací gól se jim už ale vstřelit nepodařilo. A tak si Choceňská rezerva došla pro nejužší možné vítězství 1:0.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou