PREVIEW: Bystřice B vs SK Rožná

0

Toto kolo na nás čeká v OP žďár nad Sázavou jedno z nejatraktivnějších utkání. Protože proti sobě nastoupí rezerva Bystřice proti týmu SK Rožná. Oba týmy se nachází na prvních místech tabulky a tento zápas může hodně zamíchat s tabulkou a také už torchu může napovědět, kdo bude vítězem přeboru.

Pojďme si nejdříve shrnout počínání obou týmů v jarní části soutěže.

Rezerva Bystřice začala na jaře skvěle, když doma porazila Doubravník 8:2. Poté opět doma naraziila na Jiskru Vír. Tu domácí přejeli 7:1. Po dvou jasných výhrách přišel zápas s Rozsochami. A tady poprvé rezerva Bystřice na jaře prohrála. Rozscohy tento duel vyhrály 3:2. Tým se z prohry musel vzpamatovat, protože o pár dní později byla na programu dohrávka na půdě Moravce. A ta se také rezervě nepovedla, Moravec překvapivě zítězil 2:1. Tuhle prohru museli hráči rychle hodit za sebe, neboť o dva dny později je čekalo utkání v Polničce. Tam ale Bystřice dala zapomenout na prohry, protože tento duel ovládla 4:2.

Rožná má na jaře výsledky jako na houpačce. V 1. jarním kole doma porazila Moravec 3:2. O týden později překvapivě padla 0:3 ve Víru. Poté se dva zápasy Rožné odložily. Pak přišel zápas proti Polničce. Ten doma Rožná zvládla s přehledem, kdy domácí vyhráli 5:1. Tento víkend čekal hráče Rožné zápas v Radostíně nad Oslavou. Jenže tam opět prohráli, tentokrát výsledkem 5:3. 

Koho sledovat: Domácí Adam Feifer vede tabulku střelců, takže je dost možné, že proti Rožné přidá další gól. Dále se docela daří i Davidu Čechovi, který také okupuje první místa v tabulce střelců. Na druhé straně to je Petr Sýkora. V každém zápase, který Rožná odehrála, tak vždy nastoupil a kromě zápasu proti Jiskře vždy minimálně jednou skóroval.

Rezerva Bystřice tedy vede tabulku, má náskok na Dolní Rožínku 2 body. Na svého soupeře z Rožné má tříbodový polštář. Rožná sice tedy před důležitým pátečním zápasem ztrácí tři body na svého soka, na druhou stranu má ale ještě jeden zápas k dobru. Tento zápas tedy hodně napoví, jak bude po víkendu vypadat čelo tabulky. Buď se Rožná dotáhne na svého soka, nebo rezerva Bystřice odskočí Rožné už na šest bodů, ale pořád nezapomínejme, že hosté ještě jeden zápas budou dohrávat.

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou