Senomaty završily zimní přípravu herním soustředěním v Českém Dubu

0

Pátá pozice ve vyrovnaném středu tabulky s kladným skóre, to je podzimní vizitka senomatských Beranů. Na okresní poměry výživnou zimní přípravu nachystal svým svěřencům lodivod Jiří Kučera. Nechyběly přáteláky, tradiční ovál a vrcholem bylo herní soustředění.

SK Senomaty

 

Zimní příprava Beranů započala v polovině ledna a hráči polykali tréninkové dávky hned třikrát týdně. První měsíc v roce to bylo během týdne dvakrát na atletickém oválu a jednou v terénu. V únoru byl ovál už jen jednou, stejně jako terén a umělá tráva. Zimní přípravu, která se dle slov trenéra uskutečnila v solidním počtu, završilo herní soustředění v Českém Dubu.

 

V celkem třech přátelských zápasech a při herním soustředění si vyzkoušeli fotbalisté Senomat různé herní styly a pozice. Proti celku Havran Kryry (lounský okresní přebor) padaly góly na obou stranách, Berani ale museli přijmout porážku (4:6). Stejně jako s Tuchoměřicemi (I.B třída, skup. A, 2:5) a na herním soustředění s celkem SKP Mladá Boleslav (mladoboleslavský okresní přebor, 2:5). První jarní mistrák tak nabízí vítězné ukončení této nelichotivé série.

 

Do spokojenosti se zimní přípravou trenérovi Jiřímu Kučerovi ale hodně chybělo. „Přípravu jsme začali v solidním počtu. Přístup některých hráčů však mohl být lepší. Pokud hráči nebudou plnit taktické pokyny v tréninku, tak je nebudou plnit ani při zápasech a pak nemáme šanci uspět. Soutěž je vyrovnaná, navíc nás čeká těžký začátek v Lužné, uvědomuje si důležitost prvního ostrého duelu kouč Jiří Kučera.

 

Do kádru se vrací legenda rakovnické kopané Martin Kokšál, který je ale dle slov trenéra po operaci, a tak je otázkou, kdy nazuje kopačky. Nejistá je stále situace kolem Dmytra Moroze, který byl pro tým jedním z tahounů. Žádné odchody však v kádru senomatského SK nejsou, tým zůstal do jarních bojů o co nejlepší umístění pohromadě. První jarní body mohou získat Berani v sobotu od 15:00 hod. na hřišti Sparty Lužná.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou