SK Tučapy vyráží na soustředění. Jak dopadl jejich poslední přípravný zápas?

0

Přátelské utkání proti Kamenici nad Lipou pro kluky nedopadlo příznivě, avšak jejich příprava nekončí! Ve čtvrtek se tým chystá na soustředění, kde trénink rozhodně nepodcení.

V sobotu 18. 3. 2023 se v areálu SK Tučapy odehrál tradiční turnaj v malé kopané, kde si to mezi sebou rozdalo 6 týmů pod různými přezdívkami. Turnaj ovládl již potřetí za sebou tým přezdívající si ,,Věčná žízeň".

Zápas proti Kamenici nad Lipou se v neděli klukům nevyvedl, a tak odcházeli s prohrou. ,,Prohráli jsme poslední přípravný zápas 4:1 pro domácí. Sestava: Stejskal-Sochna-Škrleta-Lukáš-Pavlát-Lhotka-Šedivý-Škrleta M. -Dvořák-Baláž-Švejda (Němejc, Krlín, Kuttelwascher)," uvedl hráč Daniel Švejda. 

Ve čtvrtek tým odjíždí na soustředění do penzionu Rumburak na Bítově, kde nabere síly k dubnovému zápasu, který se odehraje v neděli 2. 4. proti fotbalovému týmu Řepeč - Opařany.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou