Poslední přátelák SK Polabanu Nymburk B proti TJ Sokol Kosořice

0

Poslední přátelské utkání se odehrálo na domácí půdě Polabanu proti Kosořicím, kteří hrají Mladoboleslavský okeresní přebor. Byl to spíše zápas odehraný v klidném duchu před velkým vypuknutí Postřižnského přeboru mužů Nymburk. Trenér a hráč v jednom Tomáš Protivný mi napsal jak se zápas vyvíjel a na co všechno se chtějí zaměřit.

Dnes jsme sehráli poslední utkání proti Kosořicím na domácí půdě, zápas jsme především zaměřili  na mistrovksé utkání příští týden. Chtěli jsme hrát ofenzivně se zajištěným středem pole. Utkání probíhalo ve velkém tempu a soupeř nás zaskočil první brankou z úniku. Hra se vyvíjela dál podle našeho tempa a my jsme začalimít více navrh. Z toho jsme těžili gólem z nohy Rusza.

 

V druhé půli se tempo srovnalo a čekalo se na chybu od obou týmů. Šance byly stále na obouch stranách. Po jednom úniku na pravé straně a pěkné nahrávce Kukly do vápna na volného Svobodu, jsme šli do vedení. Boužel pak jsme dvakrát inkasovali v závěru a tím prohráli 2:3 Myslím si, že to byl zápas v dobrém tempu a skvělá příprava na mistrák. Kluci jako vždy makali!

 

Sestava :

Brankář : Luňáček Ondřej

Obrana : Luňáček Matyáš

              Daněk Patrik

              Šimon Marek

              Vajshajtl Matěj

Záloha : Hrbáček Tomáš

             Filip Dan

             Ruszo Jan

Útok :   Kovacs Lukáš

            Protivný Tomáš

            Wiehl Daniel 

Střídač : Šubrta Michal

             Šimon Jakub

             Kukla Tomáš

             Svoboda Martin

 

 

Autor : Tomáš Protivný


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou