Jarní příprava týmů 1.A třídy Pardubického kraje!

0

Jak se připravovali týmy 1.A třídy Pardubického kraje na jarní část sezóny?

Jablonné nad Orlicí - Zimní přípravu na jarní část zahájili v polovině ledna, první měsíc na hráče čekala fyzická dřina třikrát týdně. Od soustředění ve Vrchlabí započali již trénování na umělé travnaté ploše v Lankšrkouně a Letohradu. Nyní již mají za sebou i tři přípravná utkání a ladí formu na blížící se start jarní fáze sezóny.

 

Prosetín - Příprava na jarní část sezóny začala první týden v únoru běháním, cvičením a nabíráním fyzické kondice. Odehráli čtyři přátelské zápasy na úmělých površích.

 

České Heřmanice - Zimní příprava začala již v polovině lena, první týdny se trénovalo dokonce třikrát týdně, toto období se neslo především v duchu posilovny, tělocvičny a nabírání fyzické kondice v terénu, později se k tomu přidaly také tréninky na umělém trávníku v Litomyšli. Příhodné bylo také čtyřdenní soustředění ve Vrchlabí, kde sehráli první přípravný zápas. Další zápasy sehráli s týmy Rychnova nad Kněžnou a Chocně. Poslední přípravný zápas sehráli 11.3 s Dobříkovem.

 

Svitavy B - Příprava na jarní část sezony probíhala formou tréninku kondice a techniky. Během přípravy odehráli pár přípravných utkání.

 

Proseč - Během zimní přípravy trénovali dvakrát nebo i třikrát v týdnu a to ve sportovní hale nebo, když to počasí dovolilo tak i venku. Odehráli několik přípravných utkání, to doposud nejvýraznější bylo s výsledkem 7:0 nad Březovou nad Svitavou.

 

Skuteč - Hráči se poprvé sešli v pátek 27. ledna, do přípravy na jarní část sezóny se zapojili i hráči, kteří se vrátili z hostování. Během zimní přípravy odehráli čtyři přípravná utkání s týmy Chocně, Nového Města na Moravě B, Vrdy a Miřetice.

 

Letohrad B - Příprava na jarní část sezóny započala společnými tréninky s A týmem klubu 8. ledna, v zimní přípravě odehráli několik přípravných zápasů.

 

Zámrsk - Příprava na jarní část sezony probíhala formou tréninku kondice a techniky. Během přípravy odehráli pár přípravných utkání.

 

Dolní Újezd - Zimní příprava byla obohacena o již tradiční soustředění v Daňkovicích na začátku února. V zimní přípravě Dolní Újezd odehrál pár přípravných zápasů.

 

Tatenice - Příprava na jarní část sezony probíhala formou tréninku kondice a techniky. Během přípravy odehráli pár přípravných utkání.

 

Luže - Během zimní přípavy na jarní část sezóny Luže odehrála čtyři přípravná utkání, všechna utkání odehráli na umělém trávníku. 

 

Ústí nad Orlicí B - Zimní příprava na jarní část sezóny probíhala nejprve pouze tréninky kondice běháním třikrát týdně, poté technické tréninky s balónem. 

 

FC Jiskra 2008 - Zimní příprava probíhala tréninky na umělém trávniku, Jiskra během přípravy odehrála čtyři přípravné utkání.

 

Polička - Příprava na jarní část sezony probíhala formou tréninku kondice a techniky. Během přípravy odehráli pár přípravných utkání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou