Rozjeté TJ Sokol Tatce nezastavují!

0

Jiří Höffer v prvním psaní uvedl, že z týmu odcházejí hráči a tím se dostávají do oslabení. I přes tuto nepříjemnou situaci, se k nim přidali nový hráči, kteří jsou opravdu hodni v týmu zůstat a po krátké přípravě ukázali že v sobě mají hráčského ducha! Se vztyčenou hlavou pokračují dál. Jak probíhal přátelák před soubojem?

Vše se dočtete níže.

 

 

Dne 16.3.2023 se odehrál další přátelák, před startem soutěže a to na půdě Nové Vsi u Kolína. Z Nové Vsi si odvážíme vysokou výhru 1:11. 

Začátkem první půle jsme hráli celkem vyrovnaný fotbal a to do 22', kdy se prosazuje náš hráč David Pokorný a otevírá svým lobem skóre 0:1. Tento gól nás namotivoval a snažíme se hrát naši hru a to se nám také daří, držíme míč, snažíme se střelecky prosazovat ale obránci z Nové Vsi nás stíhají a pokusy bránit se a prosazovat se, se jim daří. První poločas byl vyrovnaný z obou stran a předvedl se krásný fotbal.

 

 Před ukončením prvního poločasu přidáváme další gól, který si připisuje opět na kopačku David Pokorný a do poločasové pauzy odcházíme za stavu 0:2. Ve druhém poločase přichází naše první střídání a startujeme motory na 200%. V druhém poločase jsme na balónu z většiny my a to se také projevuje.

 

V 50'minutě jdeme do přečíslení tři na dva a po pozemním centru z pravé strany zvyšuje skóre svým skluzem Jiří Höfer na 0:3. Od tohoto gólu už soupeř polevuje a hrajeme ve většině času na polovině soupeře.

 

 V 52' minutě odbíjí pátá a to po gólu Lukáše Zedníka, který vypálil na bránu kde míč na hranici brankové čáry odráží obránce zpět k Lukášovi, který dostává druhý pokus, ve kterém se už nemýlil svou střelou a umisťuje míč za záda domácího brankáře a naše demolice se navyšuje na 0:4. Nové Vsi se vůbec nedaří dostat balón k naší bráně a tak stále hrajeme na jejich půlce.

V 60' vypůjčujeme Nové Vsi našeho náhradníka Ondřeje Sládka a to z důvodu malé účasti na zápase a neůplné sestavě.

V 62' dostává na svoje kopačky balón Patrik Kašpar, který bez problému nechává rozzvoniť síť na 0:5. Po tomto gólu se snaží překonat našeho brankáře střelou z půlky hráč Nové Vsi, avšak marně.

 

Richard balón bez problému sbírá do rukavic a rozehrává. Ženeme se ihned dopředu kde jsme si vybojovali aspoň roh. Z rohu centrujeme míč do vápna, kde ale však číhal obránce a hlavičkuje míč na velké vápno kde ale byl volný Jiří Höfer, který se opřel do balónu z voleje a v 65' vyslal svůj pozemní projektil za záda brankáře a rozzvonil síť na 0:6. Hned v 67' jsme opět dostali míč na naše kopačky, Lubomír Horák si všímá nastartovaného Höfera a posílá mu balón za obranu kde obstřeluje brankáře a navyšuje tak na 0:7.

 

 Opět to netrvá nějak dlouho a balón je zas na straně naší a to konkrétně u Davida Pokorného, který dopravuje balón do sítě a v 67jdeme do vedení 0:8. Po rozehrávce domácích je znovu napadáme a míč je zas na straně naší.Opět se ženeme dopředu kde kombinovaně dostáváme v 70' míč na nastartovaného Davida Pokorného, který se opět nemýlil a znovu se prosazuje, nový stav utkání 0:9.

Od tohoto gólu opět hrajeme svoji hru a necháváme soupeře nějakou chvíli na míči. Netrvá to moc dlouho a balón je opět u nás a ženeme se do přečíslení kde v 80‘ se žene Jiří Höfer na golmana a adresuje balón podél pravé tyče do brány a zvyšuje tak na 0:10. Po rozehrávce soupeře opět

bereme mičudu k nám a vybojovali jsme si roh.

 

Nová Ves se ubránila a nakopává míč dopředu kde vyčkával jejich útočník, který obehrál našeho stopera a žene se sám na bránu, útočníka ale dobíhá Höfer, který ho zastavil nedovoleným zákrokem, kdyby se nejednalo o přátelák viděl by červenou kartu.

 

Nová Ves si chystá nebezpečný přímý kop, který po skvělém signálu proměňují a snižují na 1:10. Netrvalo moc dlouho a v 85‘ odpovídáme po gólu Davida Pokorného na 1:11. Nová Ves už se dokázala ubránit do závěrečného hvizdu a tak si odvážíme výhru 1:11.

 

 

Děkujeme do Nové Vsi za ochotu odehrát přátelák takto narychlo a za jejich bojovnost až do konce.

 

 

Základní sestava -

Richard Fiala, Filip Nekola, Michal Tomek, Patrik Kašpar, Matěj Petrásek, Jiří Březina, Tomáš Grospietch, Lubomír Horák,

Ondřej Čábelka, Lukáš Zedník, David Pokorný Lavička - Jiří Höfer, Ondřej Sládek, Ondřej Festa, Jan Křovák, Roman Křivan

22' Pokorný, 45' Pokorný, 50' Höfer, 52' Zedník, 60' Kašpar, 62' Höfer, 65' Höfer, 67' Pokorný, 70' Pokorný, 80' Höfer, 85' Pokorný

 

Autor: Jiří Höfer


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou