Dne 18.3. 2023 proběhne dohra 13.kola FK Loučeň 1893 a FK Litol mládež!

0

 

Sobotní soupeř v dohře posledního podzimního kola bude celek FK Litol mládež.Hosté po podzimní části obsazují druhé místo, i když na vedoucí Rožďálovice ztrácí pouze bod a právě sobotní zápas mají k dobru.

Minulé podzimní kolo se neodehrálo z důvodu nezpůsobilosti terénu.Jak to bude probíhat tentkrát? Co všechno udělala Loučeň pro zlepšení? 

 

 

Příští týden Loučeň odehraje svůj zápas(Postřižinský přebor mužů) opět na domácím hřišti a to v sobotu 25.3.2023 od 15:00.

Soupeřem jim bude TJ Sokol Všejany.

V podzimním souboji na hřišti soupeře Všejan prohráli 1:3, i když byly v zápase ve vedení.

Podzimní část sezóny 2022/23 FK Loučeň 1893:

Podzimní část sezóny se týmu příliš nevydařila, proto mužstvo dospělých po jejím skončení obsadilo 10. příčku, s jedním neodehraným zápasem k dobru.

Podařilo se jim zvítězit třikrát a připsat si stejný počet remíz, ze jména s týmy pod nimi a to v Kněžicích a doma s Předradím. Z doslechu vím, že je mrzeli nejvíce právě remízy.

Zimní příprava A-týmu:

Příprava na jarní odvety odstartovala defakto již 21.01.2023 kdy se všichni potkali za velké účasti na 6.fotbalovém plese FK Loučeň.

Opravdová příprava odstartovala o tři dny později, kdy se manšaft poprvé sešel k úvodnímu tréninku. Trénovalo se třikrát týdně.

Vyvrcholením fyzické části přípravy bylo soustředění v Rumburku, kterého se účastnilo osmnáct  členů mužstva.Před mistrovskými zápasy byly sehrány tři přípravné zápasy:Loučeň-Odřepsy (hřiště Lipník) 6:2

Chotětov B-Loučeň (doma) 1:3

 Loučeň-Zdětín (UMT Benátky) 4:3

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou