TJ Tatce - První přátelské utkání této sezóny!

0

TJ Sokol Tatce se na poprvé předvedl, ukázal že i za nepřiznivého počasí a podmínek v týmu se dá hrát tou správnou kopačkou a to hnedka pětkrát!

Aktivní hráč Jirka Höfer, nám popsal jak to bylo, my děkujeme a držíme palce ať se takto daří i na dále.

 

Dne 12.3. 2023 nás čekal první přátelák a to na půdě Dobřichova, odkud si odvážíme výhru celkem hokejovým výsledkem 5:2. První půlka prvního poločasu přála více nám a to se ukázalo i gólem Lubomíra Horáka který zvládl jeden na jednoho a z poza velkého vápna vyslal dělovku k levé tyči na kterou brankář domácích nedosáhl a tím pádem jdeme do vedení 1:0.

 

Bohužel po gólu Horyho jsme vypli a Dobřichov po pár minutách srovnává na 1:1. Pár minut před koncem první půle, byl v šanci opět Hory, který byl ale zastaven nedovoleným zákrokem na hranici velkého vápna a tak přímý kop z velmi nebezpečné pozice, si vzal na starost Jirka Březina.

 

Břéza vyslal nepříjemnou pozemní střelu na bránu kde ale stál brankář domácích a však v jeho neštěstí, mu míč z rukavic vyklouzl a díky doběhu Davida Pokorného, dostáváme míč do sítě a ujímáme se vedení 1:2.Do konce první půle už moc nechybělo ale šance stále byli, jak ze strany naši tak Dobřichova ale na výsledku to nic nemění a tak do kabin jdeme za stavu 1:2.

 

V kabině nám dal proslov trenér.Čekalo nás první střídaní a změna rozestavení. Také jsme si řekli že na ně máme a že nic než výhru brát nemůžeme. Vracíme se  zpět na hřiště s namotivovanou náladou.

 

Začátek druhé půle jsme moc nechytli a po rohovém koupu inkasujeme vyrovnávací gól na 2:2. Ze strany Dobřichova už naštěstí poslední. Pár minut  po inkasovaném gólu se ženeme na bránu v přečíslení jeden na dva a díky skvělému zakončení Jirky Březiny si bereme svoje vedení opět na naši stranu.

 

Kolem 70' minuty se prosazuje Lukáš Zedník. Dobřichov ale byl stále v náladě s výsledkem něco udělat a stále si zkoušeli tvořit šance a náběhy. Náš brankář Ríša Fiala vytahuje svou magii a chytá!

 

Pár minut před koncem se následně také prosazuje Matěj Petrásek a navyšuje vedení na konečný stav 2:5. Po tomto gólu už Dobřichov k moc velkým gólovým šancím nepouštíme a snažíme se dohrát zápas v klidu a bez dalších zbytečných gólu do naší sítě.

 

 Po závěrečném hvizdu odcházíme spokojeně do kabin kde společně probíráme momenty utkání a následně odjíždíme domů.

 

 Sestava : 

Brankář: Richar Fiala

Obránci: Matěj Petrásek, Michal Tomek, Ondřej Čábelka, 

              Patrik Kašpar. 

Záloha: Lukáš Zedník, Jiří Březina, Lubomír Horák, Filip Nekola, Jiří Höfer

Útok: David Pokorný

 

 

 

Autor: Jiří Höfer

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou