Přípravy na jarní částí vrcholí

0

Již zítra začíná druhá polovina soutěže. Kluby z 1.B třídy skupiny B pracovaly nejen na technice, ale také na fyzické zdatnosti. Někdo trénoval pravidelně, někdo vůbec. Víkend nám však ukáže, kdo se připravil ze všech nejlépe.

Zima je téměř u konce a s jarem přichází začátek druhé části soutěže. 

 

Na prozatímní první příčce se nacházejí SK Strupčice, které vedou o bod před FK Chlumčany. Nejlepším střelcem podzimu je s 33 góly Patrik Zomer z Chlumčan.  Tabulka nám napovídá, že o titulu ještě určitě není rozhodnuto. Hned několik týmů dělí jen jednociferný počet bodů.

Spoustě týmům se ale vůbec nedařilo a momentálně je trápí dlouhá snůška proher. Dokáží tuto formu přelstít a konečně zvítězit?

 

Zeptali jsme se většiny týmů na to, jak jsou s přípravami spokojeny. Ve fotogalerii naleznete komentáře na již zmiňovanou otázku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou