Úspěšná druhá výhra Polabnu!

0

Již před týdnem jsem poprvé psala o Polabanském týmu a jeho prvním přáteláku se Sadskou, který se otočil v prospěch Polabnských.

Ve včerejším (7.3.22023) utkání jakoby se historie opakovala a mužstvo opět zářilo na své trávě a to s krásnými šesti góly! Jejich práce a uvědomnění chyb je opravdu prokazatelné. Je to jednoznačně parádní gólová podívaná!

 

Obě dvě mužstva předvedli příkladnou hru, jenže jak je známo temperamentní Polaban chtěl být o něco lepší.Ze vzniklých chyb se rychle učí, vědí co chtějí a rychle pracují na opravě a to doslova za běhu hry!

Opravdu jakoby se historie opakovala a hned z kraje dostali prvního góla jako v první  hře se Sadskou, jak uvedl Dominik, je to nejspíš jejich zvyk. Jakmile si hráči uvědomili co se stalo a kde se vyskytla chyba udělali vše pro to aby vše napravili.

Jen se stačil Velký Osek doradovat z gólu,po Hrbáčkovi dlouhé nahrávky na Martina Svobodu z velkého vápna vstřelil přímý gól! První půle byla spíše opět o nastartování a sladěnosti, kdy přetrvávali souboje a nakopávání balónu.

Ovšem hra byla vyrovnaná a s šancemi na obou stranách.

O několik dalších pár minut dostali další gól, tím byl ve vedení Velký Osek. Nešla jim vytvořit akce s míčem po zemi, míč byl více méně vždy ve vzduch.

Do vedení se dostali díky daleké střele Kováče z poza vápna a tím stihl zajistit 2:2 v prvním poločase. Do druhého poločasu nastoupili s lepší technikou a opět s "nátlakem" tentokrát ale na Osek, další góly zajistili Kovacs Lukáš, Šimon Jakub, dvakrát Kukla Tomáš a Gajdoš Filip.

Trenér Tomáš Protivný uvedl že jejich sestava byla doplněna o několik dorostenců též do zprávy vyjádřil spokojenost s celým týmem. 

Jak stálo ve zprávě : " Musím  pochválit mladý hráče, přistoupili k tomu zodpovědně a i naší hru velice oživili hlavně Kukla a Šimon kteří skórovali na bránu. Další zápas hrajeme v sobotu a chceme ho pojmout jako generálku na mistrák."

Konečný výsledek byl tedy 6:4 . Dominik také doplnil že se  takto musí navázat na další zápas.

 

 

Sestavu tvořili :

Brankář : Komárek , Krumpholc

Obránci : Procházka, Daněk, Vajshajtl, Košátko, 

Střídali : Šimon M., Farský, Luňáček

Záloha : Hrbáček, Novák, Filip

Útok : Svoboda, Kovacs, Protivný

Střídali : Šimon J., Gajdoš, Kukla, Lojka


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou