TJ Sokol Tatce

0

 S čím vším se museli poprat? Co je ještě čeká?

I přes všechny neduhy to nevzdávají a pracují se vztyčenou hlavou!

Pojďme nakouknout z bližšího úhlu na jejich statečný tým!

Odpověděl : Jirka Höfer 

 První část sezóny nám skončila v sobotu 19.11.2022 ten den jsme hostili Rožďalovický Trnavan. Bohužel, pro nás to nedopadlo tak jak by si to většina z nás představovala a na domácí půdě jsme prohráli vysoko a to 9:0. Po první části zápasu tedy končíme na předposlední 13. příčce soutěže s pouhými 10ti body.

 

 Po zápase v kabině jsme toho spoustu řešili a řekli jsme si co a jak dál. Ve výsledku bylo jasné že : „ Takhle tedy ne!“

 

Bohužel to nedopadlo v náš prospěch a od pár jedinců přišla zpráva s žádostí o přestup nebo dokonce konec s fotbalem. V momentální situaci to pro tým nebyla vůbec dobrá zpráva, nedalo se nic dělat, pár hráčů odešlo. Nakonec se usmálo štěstí a přidalo se pár nových motorů, kteří chtějí pomoci. Věřím, že společnými silami to dotáhneme na lepší místo v tabulce.

 

Přípravu na druhou část jsme vzali více vážněji, od hlavního trenéra pana Michala Borovna máme dva týdny volna a i přes to platí žádné flákání! Společně s týmem jsme si řekli, že si dáme pár výběhů na fyzičku. Hned po našem volnu přišel první tréninkový plán který se postupem času stupňoval a tak jsme nabrali lepší fyzičku, práci s balonem a pevnost těla.

 

 Každé úterý a čtvrtek jsme si dali společný běh, po kterém následoval fotbálek na umělce. Po pár týdnech bylo na všech vidět zlepšení především ve fyzičce a díky tomu měl každý z nás chuť se stále zlepšovat.

 

 V tuto chvíli už většina kluků z týmu tuší, že druhá část by mohla být lepší a že předvedeme něco čemu říkáme fotbal.

 

Dne 21.02.2023 nám začal první společný trénink, zkusili jsme si práci s míčem, střelbu a mrštnost na trávě. Tréninky si zatím vzal na starost kapitán Jiří Březina, jelikož pan trenér Borovan je až z Prahy a kvůli práci to momentálně nestíhá. Myslím si že J. Březina to vede skvěle. V neděli 12.03.2023 sehrajeme přátelské utkání na půdě nedalekého Dobřichova, celý tým doufá že naše výrazná práce k něčemu byla, a naše zlepšení jak fyzické tak fotbalové se ukáže právě už v neděli s Dobřichovem a hlavně v druhé části soutěže.

 

 

 

Autor : Jiří Höfer

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou