Zimní přestávka je u konce! Jarní část krajského přeboru je tady!

0

Fanoušci se probouzí ze zimního spánku, hráči již nedočkavě vyhlíží víkend a jarní část soutěže! Přinášíme Vám rozsáhlý článek s komentáři zástupců jednotlivých týmů. Jak jsou spokojeni s přípravou? K jakým změnám v kádrech došlo a jaké jsou jejich cíle pro jarní část? To a mnoho dalších zajímavostí najdete v našem článku! 

Do jarní části vstupuje jako lídr tabulky nováček ze Solnice, který se může pyšnit nejlepší ofenzivou v soutěži. Na záda jim ale dýchá jejich okresní rival TJ Spartak Rychnov nad Kněžnou, který se ovšem na jaře bude muset obejít bez svého nejlepšího střelce Jiřího Počtýnského. Ten bude od jara nastupovat za divizní FK Letohrad. Třetí místo zatím patří Slavii Hradec Králové A, která se ovšem netají postupovými ambicemi. K těm by jim mohla pomoct i nová posila do útoku Adam Novotný, který v přípravě zářil.

 

Zvučnou posilu na pozici trenéra hlásí FK Kostelec nad Orlicí, který se ale pohybuje na druhém konci tabulky. Se záchranou by jim mohl pomoct bývalý trenér ligových Pardubic Jaroslav Novotný, pozici asistenta obsadí Kamil Kaplan.

 

Další zajímavé informace naleznete v komentářích v naší galerii!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou