Jaký je průběh zimní přípravy v TJ Křinci ?

0
Mladý a nadaný hráč,stoper i útočník Daniel Holas nám odpověděl. Pustil mně do zákulisí týmu. Co všechno obnáší příprava na Jarnmí sezónu?

Příprava našeho A mužstva je v plném proudu již od 14. 01. 2023, kdy kluci trénují třikrát v týdnu.

 

Po dvou přátelských utkání proti týmům z B třídy se odjelo na soustředění, které se uskutečnilo ve dnech od 22. 03. 2023 do 26. 03. 2023 v pro nás již tradiční Rokytnici nad Jizerou, pod dohledem a vedením trenéra Švábenského.

Bohužel díky rozsáhlé marodky se tomu musel upravit i tréninkový plán, který byl i tak dost výživný. V pátek vyrazili kluci do nedalekého Polska k Jelení hoře. Den na soustředění probíhal dopoledním a odpoledním výběhem.

Zakončený byl večerním fotbálkem v hale a pivkem za odměnu. Soustředění nemůžeme hodnotit jinak než kladně. Byla dřina, ale zároveň se to povedlo po všech stránkách a jak je již zvykem, tak si kluci vezou domů i spoustu nových zážitků. 

Hned v pondělí po příjezdu příprava pokračovala dalším tréninkem. Do začátku jarní části sezóny nás čekají ještě dvě přátelská utkání a to SK Městci Králové sk. A 1.B třída a generálka proti Pěčicím A 1.B třída.

 

11.03.2023 (Běrunice)

TJ KŘINEC vs SK Městec Králové A

18.03.2023 (Pěčice)

TJ KŘINEC vs Pěčice A

 

"Bohužel nás těd trápí rozsáhlá marodka. V prví řadě si přeji, aby byly všichni z týmu opět zdravý a my bylyopětv plné síle. Do začátku soutěže zbývají tři týdny. Máme ještě dost času doladit fyzičku + věci kde nás tlačí bota. Budeme dělat vše pro to, abychom jaro začali vítězně".

 

Autor: Daniel Holas


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou