Hráč kola Jan Němec - Chtěli by jsme postoupit!

0

S hráčem kola Janem Němcem ze IV.A. třídy, jsme udělali zajímavý rozhovor.

 

1. Fanoušci Vašeho týmu ti dali nejvíc hlasů o hráče kola. Co na to říkáš?
Jsem překvapen a nevím co na to říct. Myslím si, že já už jsem ten poslední co slízne tu smetanu a je to vlastně zásluha celého týmu, že jsem se dostal do nominace.

2. V zápase o první místo s Černilovem to vypadalo na jednoznačnou záležitost. Jak jsi to viděl z pozice brankáře?

Tak úplně jednoznačná záležitost to nebyla. Ze začátku jsme se chvilku trápili, ale po prvních dvou gólech se uklidnili a první poločas jsme hráli dobře. Jelikož už přece jenom máme starší tým, tak nás Černilov ve druhém poločase přehrával svou rychlostí a mládím. Naštěstí jsme ve druhém poločase hráli to co jsme potřebovali a se zkušeností sobě vlastní jsme dotáhli zápas do vítězného konce.


3. V tomto zápase si výborně zachytal. Ale viděl jsem, že to umíš dobře i nohama. Nastupuješ někdy do hry i jako hráč?
Nastupuji občas i jako hráč za áčko. Když mě trenér povolá, tak rád vypomůžu.

4. V dalším kole Vás opět čeká boj o první místo v Sendražicích. Bude speciální příprava na tento zápas?
Tak vždycky je speciální příprava na každý zápas. Přece jen bychom rádi postoupili. Byl by to historický moment pro Lokádu. Ale na druhou stranu jsme hodně závislí na tom, jak komu slouží zdraví. Jsme pyšní na to, že nejsme skoro vůbec dotovaní lidmi z áčka a že se to vše uhrajeme sami. Samozřejmě předpokládám, že to jednoduchý zápas nebude, ale že se o to popereme s vervou a zápas vyhrajeme.

5. Nahrál jsi mi na smeč. Jak se tedy díváš na možný postup Lokády do III.Třídy?
Těžko říct. Pokud si udržíme formu jako máme teď, tak by se nám to mohlo povést.

6.Mohl bys pro naše čtenáře, ve zkratce popsat svou fotbalovou kariéru?
Moje fotbalová kariéra je všelijaká. Začínal jsem asi v pěti letech v jedné podkrkonošské vesničce, kde jsem tedy byl až do dorostu. Chvíli jsem byl v Semilech jako dorostenec. Pak jsem přestoupil do Horní Branný. No a v chlapech jsem hrál v B třídě. Poté jsem asi čtyři roky nehrál. Po přestěhování do Hradce jsem si našel Lokomotivu jako nejvhodnější variantu. Jsem tady druhý třetí rok a jsem spokojen.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou