SESTŘIH + FOTO: Oslavy 110. výročí na Slavoji, proti Staré gardě Staré Boleslavi se postavil tým All stars Marka Matějovského!

0

V sobotu 25.6. 2022 proběhla oslava 110. výročí fotbalu ve Staré Boleslavi. Od 10:30 proběhl zápas mezi FKBB a SC Xaverevem U13. Od 12:30 probíhal turnaj U9. V mezičasech vystoupili mažoretky a od 16:30 byl výkop hlavního taháku dne, a to zápas mezi All stars Marka Matějovského a Starou gardou Slavoje.

Tým Marka Matějovského nastoupil v rudých sparťanských dresech a většina jeho základní jedenáctky byla složena právě z bývalých sparťanů. Diváci mohli vidět například Lukáše Váchu, Mario Holka, Miroslava Millera a samozřejmě také Marka Matějovského. 

 

Proti nim stála Stará Garda Slavoje, která nastoupila v modrobílých dresech. V jejích řadách jsme mohli vidět například kapitána staroboleslavského A-týmu Jana Cruze, trénera A-týmu Miroslava Sunkovského a chybět nemohl ani bratr Marka Matějovského Josef.

 

Utkání přineslo spoustu krásných akcí a především hodně gólů. Na konci byli štastnější borci z týmu Marka Matějovského, kteří zvítězili 10:5! Níže se můžete podívat na sestřih z oslav 110. výročí Staré Boleslavi včetně těch nejzajímavějších momentů, které přinesl hlavní zápas dne.

 

 

Zdroj: YouTube kanál FK Slavoj Stará Boleslav


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou