Kralupy hlásí dvě nové posily! Celek z Olší lovil v I.A třídě a krajském přeboru

0

Od konce sezony 2021/22 neuběhl ani týden a Kralupy už stihly přivést dva nové hráče, kteří by jim měli pomoci k ještě lepším výsledkům v nadcházející soutěži.

První posila přichází z krajského přeboru. Modrobílé posílí Michal Krimlák, který přestupuje z celku TJ Klíčany. Jednačtyřicetiletý obránce nezasáhl v uplynulé sezoně pouze do dvou zápasů a mimo jiné si připsal také tři vstřelené branky.

 

Druhé posílení mají kralupští v podobě sedmatřicetiletého útočníka Luboše Krejzy. Levonohý striker, který přichází z Nelahozevsi, nasázel v uplynulé sezoně devět branek a je tak druhým nejlepším střelcem Dynama. Se svými 182 centimetry nemá však tento silový fotbalista problém zahrát také na pozici stopera či středního záložníka.

 

Fotogalerie - vlevo: Michal Krimlák

                     vpravo: Luboš Krejza


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou