Příjemné starosti ve Vyžlovce. Mladí Trenérovi zamotali hlavu.

0

Přesný střed tabulky po podzimu okupuje parta trenéra Nešpora, ta získala 17 bodů, 18 golů vstřelila a 24x inkasovala. Po intezivní přípravě, kde zářili hlavně mladíci se už na Vyžlovce nemohou dočkat startu jara a ikdyž postavení v tabulce pro ně není to nejhlavnější, tak slovo sestup je v domácí šatně zakázano.

Vyžlovka zatím odehrála dva přípravné zápasy, kdy remizovala s houževnatým soupeřem z Velkých Popovic a poté dokázala zvítězit nad Liblicemi. V obou případech a také v tréninku domácího kouče těší hlavně výkony mladých hráčů, kteří si tak opravdu hlasitě řekli o více příležitostí. Roman Nešpor, který má ve Vyžlovce kromě "A" týmu na starost i mančaft mladších žáků má plnou hlavu variant, s jakou sestavou vyrukovat do prvních jarních bojů.

 

Dobré zapracování mladých hráčů z dorostu těší Nešpora o to víc, že situaci v českém fotbale a sportu obecně nevidí příliš optimisticky.

"Jinak celkově situace není růžová, což je dost způsobeno dobou, covidem, nepokoji na Ukrajině. Fotbal a sport jde teď trochu stranou pro spousty lidí, což mě mrzí" , dělá si domácí trenér starosti.

A pokračuje, "Trochu si vyleji srdíčko, ale jak vrchnost, která řídí sport, fotbal, tak populace celkově, by se měla chytnout za frňák,něco začít dělat a ke sportu se vrátit, jak aktivně, tak podporou, výpomocí, tak co se týče fanouškovství. Každý si hraje na svém písečku a takové kulturní setkávání se na sportovních akcích bude brzy minulostí" .

 

Žádná posila není zatím naplno dojednána, proto o ní trenér Nešpor nechce mluvit.

 

Cíle pro jaro teda zůstavají stejné. Hrát atraktivně, čím dál víc zapojovat mladé hráče a pochopitelně klidná záchrana.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou