V Rožďálovicích si na záchranu věří. Snad do toho nebudou vstupovat rozhodčí, doufá trenér Valeš

0

4 získáné body a skore 16:44, s tímto výsledkem je v Rožďálovickém Trnavanu spokojen málokdo. Trenér Jakub Valeš ale doufá ve výrazně lepší zítřky. V klubu posílili, dobře potrénovali a jsou připraveni svoje výkony a hlavně výsledky v jarní části Středočeské 1. B Třídy výrazně vylepšit.

Trenér Valeš je se zimním přípravným obdobím zatím nadmíru spokojen. "Kluci dobře trénují, v přípravných zápasech jsme také vypadali výrazně lépe než na podzim" pochvaluje si dění v klubu hlavní kouč.

 

Tatran se utkal například s Kopidlnem, kterému sice těsně podlehl (4:5), potom ale přišla hlavně vítezství, nejcennějším skalpem je určitě výhra nad soupeřem z 1. A třídy. Nepolisy rozstřílel 6:2!

Poté přišlo vítězství 4:1 nad soupeřem ze stejné úrovně soutěže v Libereckém kraji a naposledy remíza s Velenicemi.

 

Rožďálovice posílily hned čtyřmi novými hráči! "Jména si zatím nechám pro sebe, věřím ale, že nám nováčci pomůžou předvádět fotbal, který chceme" , přeje si domácí trenér. Jeden další přestup je zatím v jednání.

 

Cíle pro zbytek sezony asi všechny napadne hned při pohledu na tabulku, samozřejmě je to záchrana, stejně to vnímá i kouč Valeš. Ten by rád, aby jeho tým byl více v klidu co možná nejdřív a tak už vyhlíží pvní jarní bitvy. Doufá také, že všechno proběhne korektně a podle zásad fair play, na podzim byl totiž někdy s výkony rozhodčích nespokojen, podle jeho slov obzvlášť nerad vzpomíná na utkání na hřišti Bílého Podolí. "Pokud do bojů o záchranu rozhodčí nebudou zasahovat, jsem přesvědčen, že na záchranu máme" uzavírá Jakub Valeš cíle pro zbytek ročníku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou