Cílem Milovic je klidná záchrana. Příští rok budeme silnější, říka trenér Mičinec.

0

Týmu z Milovic patří po podzimní části středočeské 1. B Třídy skupiny C zatím 11. příčka. Získali v ní 13 bodů se skore 25:33. V jarní části chtějí Milovičtí své postavení vylepšit, vyhnout se záchranářkým bojům a dobře se připravit na příští sezonu.

Hlavní trenér Mičinec mužstvo převzal v létě 2021 jen 2 týdný před začátkem soutěže, proto jak sám říká měl jen pramálo času na přípravu, možná i proto jsou Milovice nyní v dolní polovině tabulky.

 

Tentokrát už měl trenér na přípravu času dostatek, i přesto, že jeho tréninkový plán narušil covid, který si velká část mužstva přivezla ze soustředění ze Staré Paky. I přes tento zádrhel byl, ale trenér Mičinec s přípravou spokojen, Milovice v ní stihli odehrát 6 přípravných utkání, povětšinou na umělé trávě v nedalekých Benátkách nad Jizerou, zkusili si i dva soupeře z Krajského Přeboru a ikdyž z toho nakonec byli 2 vysoké porážky, určitě to bylo ku prospěchu.

 

Nejvýraznější posilou by měl být brankář Kopecký, který naposledy působil v klubu AFK Pečky. Po vážném zranění se vrací Jiří Lukáš, který má zkušenosti s mládežnickým ligovým fotbalem. Dále Milovice do kádru zapracovávají několik dorostenců, tak aby trenér Mičinec splnil další ze svých cílů, kterým je stávající kádr omladit. Poslední, ale neméně zajímavou posilou je fotbalista s exotickými kořeny - pochází totiž z Afghánistánu.

 

Cíle pro jarní část sezony jsou tedy jasné, nemít problémy se záchranou, stabilizovat a postupně omlazovat mužstvo a dobře se připravit na nadcházející ročník, kde už se Milovičtí chtějí pohybovat v úplně jiných patrech tabulky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou