Hodnocení podzimu #8 FC SLAVOJ ŽIROVNICE

0

Dámy a pánové, vážení čtenáři, naše redakce se rozhodla pro vás udělat krátké zhodnocení podzimu. Po jednotlivých týmech vás seznámíme s ohlasem trenérů po podzimní části sezóny.

Osmým týmem podzimu se stal tým FC Slavoj Žirovnice

V letošní sezóně si tým z pelhřimovska připsal 12 bodů za 4 výhry a 6 proher. Skóre měli fotbalisté Žirovnice 23:27

Tým Slavoje odehrál 10 utkání.

 

Ohlas trenéra : Martin Švec

 

Vzhledem k povedené minulé sezóně, byla očekávání letos větší. Momentální 8. místo není úplně ideální. Směrem do ofenzivy si myslím, že to bylo celkem dobré, gólů máme nastříleno dost, ale problémy byly spíše v defenzivě, kde se dostávalo hodně zbytečných gólů. Také nás doběhlo plno zranění, máme dlouhodobě mimo hru 3 hráče základní sestavy (Dýnek, Hadrava, Kocourek). Vstup do soutěže se celkem vydařil , ale poté přišla krize kde se nám moc výsledkově nedařilo v závěru se pro nás už pár důležitých bodů uhrálo. Chtěl bych vyzdvihnout zápas v Okříškách, který jsme otočily v deseti hráčích

 

Nejlepší hráči: 

 

 K tomuto tématu se nebudu vyjádřovat. Děkuji.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou