Hodnocení podzimu #5 FC CHOTĚBOŘ

0

Dámy a pánové, vážení čtenáři, naše redakce se rozhodla pro vás udělat krátké zhodnocení podzimu. Po jednotlivých týmech vás seznámíme s ohlasem trenérů po podzimní části sezóny.

Pátým týmem podzimu se stal tým Chotěboře.

V letošní sezóně si Chotěboř připsala 17 bodů za 5 výher, 2 remízy a 3 prohry. Skóre měl tým Chotěboře 16:13.

Chotěboř odehrála všech 10 utkání.

 

Ohlas trenéra: Miroslav Plíšek

S podzimní částí sezóny 2020/2021 jsem v spokojen pouze z části. Měli jsme mít o pět bodů více, protože zápasy V Šebkovicích a doma s Přibyslaví jsme nezvládli a přišli tak zbytečně o body.

Na druhou stranu musím všechny kluky pochválit, protože jsme v situaci, kdy tvoříme nový tým a hlavně v obraně jsme byli nuceni improvizovat a povětšinou to v uvozovkách odnesli bratři Somerauerovi, kteří doposud tvořili hru ze středu hřiště. Tak pak se měli možnost ukázat Voborník se Stránským, kteří se toho zhostili na výbornou.

V této době, kdy jsme nevěděli, který zápas je poslední, si kluci zaslouží pochvalu a uznání za přístup, bojovnost a morálku, kterou předvedli hlavně v zápasech v Okříškách, Velkém meziříčí a nakonec v Bedřichově, kde se jim povedl otočit zápas, kdy jsme prohrávali a navíc hráli o deseti. Ti kluci jsou do budoucna příslibem silného týmu Chotěboře.

Nejlepší hráči:

Ohledně hráčů se zásadně nevyjadřuju, tak to prosím respektujte. Děkuji.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou