Hodnocení podzimu #2 TJ NOVÁ VES U NOVÉH MĚSTA NA MORAVĚ

0

Dámy a pánové, vážení čtenáři, naše redakce se rozhodla pro vás udělat krátké zhodnocení podzimu. Po jednotlivých týmech vás seznámíme s ohlasem trenérů po podzimní části sezóny.

Druhým týmem podzimu se stala Nová Ves 

V letošní sezóně si Nová Ves připsala 22 bodů za 7 výher, 1 remízu a jednu prohru. Skóre měla Nová Ves 23:8.

Nová Ves odehrála 9 utkání.

Ohlas trenéra: Václav Pohanka

K týmu jsem přišel v květnu a věděl jsem, že před námi jsou velké výzvy, především po organizační stránce hry. Před začátkem soutěže jsme byli oslabeni o dva důležité hráče, jeden z nich se v průběhu podzimu zapojil do hry. Vstup do sezóny se nám podařil na jedničku. Především první utkání proti favorizovanému Pelhřimovu mělo vysokou úroveň a soupeř ukázal, že je právem největším favoritem soutěže. Čekal jsem, že moc bodů už neztratí a jejich výsledky to potrvdily. Cením si tak této výhry o to víc, že to byla jediná ztráta soupeře. Náš výkon byl jedním z lepších na podzim. Body jsme ztratili v domácím utkání proti Třebíči, kdy jsme v prvním poločase byli horším celkem. Za druhý poločas jsme si minimálně bod zasloužili ale neproměnili jsme několik gólových šancí. Poslední ztráta ve Stáji nás mrzí ještě víc, protože jsme inkasovali těsně před koncem utkání. Nejlepší výkon jsme předvedli na půdě Chotěboře a odvezli si tak plný počet bodů. Závěrem musím hráče pochválit za skvělý a zodpovědný přístup k tréninkům i zápasům. Bez ochoty a snahy naučit se něco nového bychom nebyli na špici tabulky. Cením si především širokého kádru, který se během podzimu ukázal jako velice důležitý! Doufám, že v tomto trendu vydržíme i nadále.

Nejlepší hráči: 

Nebudu nikoho vyzdvihovat. Máme to nastaveno tak, že hrajeme jako tým a z něj pak samozřejmě vyčnívají některé individuality. Bez toho bychom samozřejmě nebyli úspěšní. Přeji si abychom měli i dále chuť se zlepšovat a všechny nás to bavilo.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou