Hodnocení podzimu #1 FK PELHŘIMOV

0

Dámy a pánové, vážení čtenáři, naše redakce se rozhodla pro vás udělat krátké zhodnocení podzimu. Po jednotlivých týmech vás seznámíme s ohlasem trenérů po podzimní části sezóny.

Prvním týmem podzimu se stal FK Pelhřimov.

V letošní sezóně si Pelhřimov připsal 27 bodů za 9 výher a jednu prohru. Skóre měl Pelhřimov 29:4.

Ohlas trenéra: Pavel Regásek

Odehraný počet 10 utkání nemohu hodnotit jinak než pozitivně. Kromě úvodního kola v N. Vsi, kde jsme bohužel nechali všechny 3 body domácím, jsme vše splnili dle nastoleného plánu. Facka v prvním kole nás nastartovala k ještě větší práci a hlavně vyšší zodpovědnosti v obranné činnosti. Potvrdilo se mi tak mé oblíbené rčení „všechno špatné je pro něco dobré.“ Dnes již s odstupem mohu říci, že ani v tomto úvodním utkání jsme rozhodně nebyli horším týmem.

S každým dalším utkáním jsme pak nabírali na síle. Bohužel nás opět zastavila vyšší moc v podání zastavení všech soutěží. Troufnu si tvrdit, že ve formě, v jaké jsme odehráli poslední zápasy, bychom překonali bodovou hranici z minulého ročníku tj. 32 bodů. Svoje hráče musím pochválit hlavně za příkladný přístup k tréninkovým jednotkám a následně také za bojovnost a zarputilost v každém odehraném mistrovském utkání. Musím také zmínit, že se nám po celou podzimní část vyhýbala zranění, což je pro úspěch na této úrovni velmi důležitý faktor. Vzhledem k tomu že jsme ani jedno utkání neodehráli na našem stadionu tak si získaných bodů cením dvojnásob. Hlavním úkolem do jarní části soutěže je pro nás udržení kvality hry a následná obhajoba pozice prvního tým

Nejlepší hráči: Jednotlivce hodnotit nechci, pochvalu si zaslouží celý tým od nejzkušenějších hráčů až po ty co se k nám připojili v létě z dorostu či jiných organizací. Každý z nás určitou měrou přiložil ruku k dílu a svoji prací posunul tým zase o kus výš. Touto cestou bych také ještě rád poděkoval mým kolegům/kolegyním z realizačního týmu za skvěle odvedenou práci


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou