Tip Experta - 15. kolo: Zásadním naším cílem je výhra v okresním přeboru, věří Jiří Daňo z Černé

0

Č E R N Á   V   P O Š U M A V Í - Před námi je další víkend a s ním i patnácté kolo českokrumlovského okresního přeboru. Své tipy nám tentokrát poskytnul Jiří Daňo, dlouholetý předseda přílipenského fotbalového klubu TJ Černá v Pošumaví, mimo jiné také bývalý trenér mládeže i dospělého mužstva a v neposlední řadě kápo kádru. Svému klubu věří ve výhru a svého největšího soka a rivala - Kájov - tipuje na remízu.

 

 

 

FC Vltava - FK Nová Ves / Brloh "B"  |  TIP: 1 - výhra domácích
Vltava doma dle mého předpokladu nezaváhá  a utkání vyhraje. Jsem si jist, že tentokrát už neinkasuje tři branky, jako tomu bylo v posledních zápasech.

 

FK Dynamo Vyšší Brod "A" - FC Velešín "B"  |  TIP: 1 - výhra domácích
Vyšší Brod na domácím hřišti vyhraje. Když se poohlédneme na jeho formu v podzimní polovině soutěže, tak teď má o padesát procent lepší kádr. A Velešín v utkáních doma a venku? Naprosto jiné mužstvo, toho markantního rozdílu si nelze nevšimnout.

 

SK Zlatá Koruna - TJ Sokol Kájov  |  TIP: 0 - nerozhodný stav
Domácí Zlatá Koruna na své vlastní půdě umí soupeře hodně potrápit  a kohokoliv dokonce i porazit. Co se týče Kájova, který se s námi pere o vrchol tabulky, ten už není natolik suverénní, jako býval. Zároveň doufám, že Ruda Schwarz udrží čisté konto a věřím v remízu.

 

TJ Černá v Pošumaví - FK Dolní Dvořiště  |  TIP: 1 - výhra domácích
Zásadním naším cílem je výhra v okresním přeboru, takže je nutno, abychom Dolní Dvořiště porazili. Důvěřuji útočné síle ve složení Koza Martin - Sivák - Havierník. Určitě se prosadí a tříbodový zisk zůstane doma. Dokonce sázím na výsledek 4:1.

 

TJ Sokol Chvalšiny - FC Šumava Frymburk "B"  |  TIP: 1 - výhra domácích
Chvalšiny jsou zatím týmem jara a to jak výsledkově, tak i herně. V této části soutěže neztratily ještě ani bod, v čemž určitě budou pokračovat i během následujícího kola. Doma nezaváhají a Frymburk porazí. Jasná výhra domácích.

 

 

PŘEHLED BILANCE NAŠICH TIPERŮ
13. kolo
- Zdeněk Čarek (TJ Sokol Chvalšiny) = 2 z 5 => odkaz na tipy
14. kolo - Jan Petřík (TJ Sokol Kájov) = 3 z 5 => odkaz na tipy
15. kolo - Jiří Daňo (TJ Černá v Pošumavá) = ???


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou