Příměstský kemp FC ŽĎAS 2007 - 2013

0

Fotbalový oddíl FC ŽĎAS ŽĎÁR NAD SÁZAVOU pořádá ve dnech 9.-11.3.2020 fotbalovo-sportovní příměstský kemp pro ročníky 2007-2013 (i pro neregistrované hráče). Víítáni jsou hráči ze širokého okolí. V programu je spoustu her a pohybu, tudíž nemusíš být jen fotbalistou.

Náplní příměstského kempu bude fotbalový trénink, florbal, ping-pong, bazén v Relaxačním centru, volnočasové hry a aktivity. Sraz v 8:30h každý den na fotbalovém stadionu na Bouchalkách, ukončení cca v 16:00 dle aktivity daného dne. V ceně kempu je zahrnuto: pitný režim, oběd + 1 svačina (ovoce, müsli tyčinka, jogurt apod.), návštěva sportovišť, dohled kvalifikovaných trenérů FC ŽĎAS Cena: 350,-/den nebo 1.000,-/3dny V případě zájmu prosíme o zaslání závazné přihlášky do středy 4.3.2020 na email: prochy1704@seznam.cz, tel. kontakt: 737537203 Přihlášku zašlete ve formátu – jméno a příjmení dítěte, datum narození, od kdy do kdy se zúčastní kempu, kontaktní údaje na zákonného zástupce (telefon + email), případně zdravotní a stravovací omezení dítěte. Bližší informace ke kempu – program, platba atd., bude zaslána s předstihem všem přihlášeným. Za trenérský tým se na Vás těší Josef Chmelík, Petr Procházka, Petr Staněk 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou