Hodnocení tipování 9. kola a Expert tipu

0

Pro 9. kolo Expert tipu byl vybrán radnický Matěj Svoboda, které mu se však tipování moc nepovedlo. Pravidelní tipéři se však opět předháněli a na špici se prohazovali pozice.

Matějovi Svobodovi věřil v nakopnutí Žihle, které se však nekonalo. Svým Radnicím taktéž tipoval výhru, kterou však nakonec završili až po penaltách, stejně jako Rokycany B. Stejně jako všichni ostatní tipéři netrefil zápas Svéradic s Košutkou, která po základní hrací době skončila remízou. Celkově uhodl 3 z 8 utkání.

Své minul zaváhání napravil Milan Primas z Košutky, který spolu s Michalem Tichým z Kaznějova uhodli 6 zápasů. Ovšem nutno dodat, že Tichý netipoval utkání svého týmu, tedy má skóre 6 ze 7. Jelikož tentokrát měl pouze 50% úspěšnost Jan Kopač z Kaznějova, dotáhl se na něj již zmiňovaný Primas. Společně tak s úplně totožnými statistikami okupují první pozici naší soutěžní tabulky.

Nejhůž se tento víkend vedlo Petru Hruškovi ze Zdemyslic a nováčkovi tipovací soutěže, Pavlu Punčochářovi, kteří správně uhodli pouze 2 utkání. Snad to tedy pro druhého jmenovaného nebyla tak špatná zkušenost, která by ho mohla od dalšího soutěžení odradit.

Děkujeme, že s námi tipujete a těšíme se na další víkendové zápasy následujícího 10. kola.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou