Jak vidí 19. kolo zdemyslický zadák Igor Špelina?

0

Je před námi další porce zápasů. Konečně se už bude hrát za opravdu hezkého počasí, což by mělo nalákat i větší počet fanoušků. Na které utkání si jít zafandit? Svůj pohled na 19. kolo přináší zkušený obránce Igor Špelina, který hájí barvy momentálně šestých Zdemyslic. Zaujaly vás jeho tipy?

 

 

 

 

 

Starý Smolivec B – Losiná B

V souboji rezervních týmů rozhodne výhoda domácího prostředí, a proto Starý Smolivec v utkání získá plný počet bodů, které nutně potřebuje v boji  o  záchranu.

Tip 1

 

Nezbavětice – Soběkury

Přestože hosté v posledních třech kolech neprohráli a získali, mimo jiné, i dva body na hřišti suveréna soutěže ve Vstiši, tak domácí navážou na vítězství z posledního kola na půdě Starého Smolivce a dojdou si  svojí bojovností pro zisk tří bodů.

Tip 1

 

Neurazy – Dolní Lukavice

Pro mě jasná volba. O vítězi tohoto utkání rozhodne zkušenost hostujícího mužstva, podpořená skvělým brankářem.

Tip 2

 

Vstiš – Merklín B

V derby hraném na hřišti lídra soutěže uvidí diváci hodně branek. O vítězi se bude rozhodovat v penaltovém rozstřelu.

Tip 0

 

Spálené Poříčí B – Chotěšov B

Domácí mužstvo bude vhodně doplněno zkušenými hráči z A týmu, které tento víkend bude mít volno a získá plný počet bodů důležitých v boji o pozice zajišťující klidný střed tabulky.

Tip 1

 

Klášter – Blovice B

Očekávám velmi bojovné a vyrovnané utkání se spoustou branek, kde o vítězi bude rozhodovat až penaltový rozstřel.

Tip 0

 

Záluží – Zdemyslice

Přes náš špatný vstup do jarní části soutěže věřím, že tento těžký zápas na horké půdě v Hoříkovicích zvládneme a navážeme tak na zisk 4 bodů z posledních dvou zápasů. Zvítězíme.

Tip 2


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou