Třetiligový souboj pro Cábelíky. Za co vyčinil svým svěřencům trenér poražené Hostouně?

0

Na hřišti v Dobrovízi na Praze-západ byl k vidění zajímavý přípravný duel. Síly před startem nové sezony změřily týmy z ČFL – skupiny A. Tradiční účastník soutěže Králův Dvůr prověřil nováčka z Hostouně.

Hostounští, kteří si start v třetí nejvyšší soutěži zajistili triumfem v divizi, podali stejně jako v předchozím testu se Zbuzany (2:5) v každém z poločasů rozdílní výkon. Zatímco první dějství zvládli velmi dobře a dokonce se v něm ujali po gólu nové tváře Maříka vedení, po změně stran měl navrch zkušenější celek od Berouna. Novák s Osvaldem potrestali chyby soupeře a Cábelíkům zajistili druhé vítězství v přípravě.

 

„Jen první poločas byl z naší strany slušný. Soupeř nám ukázal, jak se hraje ve třetí lize. Někteří naši hráči nedali do zápasu důraz či správné nasazení. Připadalo mi, že si jen přišli zahrát fotbálek. Nadcházející týden nás čeká jen fotbalová práce na velkém hřišti,“ cituje klubový web kouče Hostouně Ivana Pihávka, pro jehož svěřence šlo o poslední přípravný duel. Před startem sezony už Sokol nastoupí 3. srpna jen na hřišti SK Petřín Plzeň v rámci předkola MOL Cupu.

 

Přípravné utkání v Dobrovízi:

Sokol Hostouň – Králův Dvůr 1:2 (1:0)

Branky: Mařík – Novák, Osvald.

Hostouň - 1. poločas: Czechowsky - Borák, Trapp, Dosoudil, Vašák - Zahranychnyy, Marek, Kolmistr, Mařík - Gajecký, Hájek. 2. poločas: Kudrna - Borák, Krupička, Dosoudil, Vašák - Hovorka, Křižka, Vojtěšek, Kolmistr - Hadi, Laušman.

Králův Dvůr: Špicl - Zelenka, Bouček, Hell, Blažek - Šolaja, Osvald, Balšánek, Šebek, Kraus - Milner Střídali: Novák, Beňo, Procházka, Bíba.

 

TAKÉ ČTĚTE: Z okresu až do ČFL - příběh klubu z Hostouně. Jeho šéf některé z hráčů zaměstnává ve své firmě!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou