FC Žďas pořádal fotbalový nábor!

0

400 chlapců a dívek dorazilo na fotbalový nábor, který ve středu 29. května a čtvrtek 30. května pořádal fotbalový klub ve Žďáře nad Sázavou.

Ve středu 29. května a čtvrtek 30. května uspořádal klub FC Žďas Žďár nad Sázavou ve spolupráci s FAČR nábor dětí do fotbalového oddílu. Akci pod názvem Měsíc náborů – můj první gól jsme propagovali ve školkách po celém Žďáře nad Sázavou a okolí. Na samotnou akci dorazilo 400 dětí ze všech sedmi žďárských mateřských škol. Pro děti bylo připraveno dvanáct stanovišť, na kterých vypomáhali naši klubový hráči z mladšího dorostu U17,mladší žáci U13,reprezentantka WU19, naše bývalá hráčka Simona Novotná a další trenéři a trenérka. Zde si kluci a holky mohly vyzkoušet cvičení zaměřené na pohybové aktivity, rychlost a koordinaci. Na dalších stanovištích si pak mohly zahrát fotbal a vstřelit i svůj první gól. Na závěr celé akce byla pro každého malého fotbalistu a fotbalistku připravena malá sladkost a občerstvení. 

Odpoledne pak akce dále pokračovala a přivedla k nám do klubu další adepty této krásné hry. I oni si vyzkoušeli poprvé kopnout do míče a dostali od nás drobné dárečky a kontakt na naše trenéry. Teď je již jen na nich, jestli si najdou i s rodiči cestu k nám do fotbalového klubu a na fotbalové trávníky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou